Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges ettől elélvezni?
Figyelt kérdés
Barátnőm popsiját simogattam illetve a végbélnyílását és ettől elélvezett. csak kívül simogattam, kipróbáltam hogy mit szól hozzá és élvezte bár tudom az anál nem vonzza és engem sem2019. aug. 11. 15:32
1/9 anonim válasza:
Hogy élvezett el, ha más inger nem érte? Közben nem simogatta a punciját?
2/9 anonim válasza:
Attól függ, hogy hol van a gyenge pontja! Kinek a nyaka, kinek a füle, kinek a feneke!
4/9 he84 válasza:
Ettől mi nők nem tudunk elélvezni önmagában. Vagy közben simogatta magának alul a csiklójánál rásegítve, vagy ha nem, akkor megjátszotta és átvert. Ez utóbbira nagyobb az esély. Eléggé szomorú és szánalmas, ha valaki megjátssza az élvezéseket, vagy akár bármi mást is. Vagy mondd el neki a gyanudat és beszéld meg vele őszintén, normálisan helyrehozva, vagy hanyagold őt.
5/9 he84 válasza:
És úgy tudod ellenőrizni, hogy valóban elélvezett-e, hogy zihál-e szaporán és a másik biztosabb jel, hogy belül a hüvelyénél ritmikusan összehúzódik-e néha a hüvely egy ideig. Azt nem lehet megjátsszani. Ha nem húzódik össze egyáltalán a hüvelyében az izom, akkor nem élvezett el.
6/9 anonim válasza:
Lefosta a kezét, azt hitte ugyanaz , mint a spriccelő nuna csak itt más fröcsögött és erre hitték, hogy elélvezett. Lyukból jött végülis .
7/9 anonim válasza:
Egyébként nem kamu, hogy valaki ettől eltud élvezni. Valós dolog!
8/9 A kérdező kommentje:
hát még a mellei sem maradtak ki az izgatásból.
2019. aug. 11. 16:50
9/9 anonim válasza:
8. Vannak akik mellel mentek már el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!