Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ettől én fura vagyok? Vagy másokat is izgatnak ilyesféle dolgok?
Szóval éjjel vagy bármikor amikor a párom mellettem alszik szeretem hallgatni a szuszogását, egyszer picit nyitva maradt a szeme én pedig az ujjammal felemeltem a szemhéját és tetszett ahogy láttam álmában hogyan mozog a szeme. Máskor simogatni szoktam ő még pihen vagy a köldökét, péniszét simogatom. Volt hogy már a fenéklyukába is belenyúltam miközben aludt. Ettől mindig nedves leszek. Normális dolog ez tőlem? Annyira szégyenlem mintha fura lennék.
22/L
Elég para.
Viszont elképzelhetetlen hogy az anális kanálisban kalandozik az ujjad, és ő erre nem ébred fel.
Az alap ötlettel semmi gond van.
Én is az alvó nőt tartom a legszebbnek , mert akkor minden arcvonása természetes.
De azt azért kétlem hogy a fenekébe is belenyúltál, vagy a szemét felnyitottad mert arra biztos felébredt. A simogatás meg a többi teljesen oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!