Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, csak engem izgatnak az ázsiai fiúk?
Látok bennük valami különlegeset, főleg a japánok arcberendezése tetszik nagyon, de annyira szexuális az egész kisugárzásuk, és olyan szexin nyögnek...
Viszont még nem hallottam lánytól hogy oda lenne ezért, mindenki csak a négerekre bukik.
Sokan igy vagytok vele
En kicsit hasonlitok rajuk mert olyan a stilusom es valoban sok lanynak tetszik mondhatom
Engem nem izgatnak, sőt inkább taszítanak.
Ahogy a négerekért sem vagyok oda.
Nekem is bejönnek az ázsiai srácok.
A Türkmén (üzbég,kazak,tajik,ujgur) fiúknak,nagyobb van mint akármelyik magyar fiúval akivel voltam :D
Az a helyzet, hogy engem is izgatnak de nem csak az ázsiai fiúk, hanem az indiai, vagy pakisztáni férfiak is.
Az ázsiai férfiak többségének azért helyes arcuk van, és persze a kedvencem a sötét haj és sötét színű szemük az ami elvarázsol *.*.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!