Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Le feküdtem bátyám barátnőjéve...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le feküdtem bátyám barátnőjével mit tegyek hogy ne derüljön ki?

Figyelt kérdés

Tegnap éjszaka haza jöttek egy buliból és eleg reszegek voltak a házunk úgy van hogy ha be jossz a bejárati ajtón van egy hosszabb folyosó és annak a végén nyílik a nappali és mellettem van bátyám szobája.

Részegen haza jöttek és be mentek a szobajukba.

Utána rá vagy 10-15 percel a barátnője ki "jött" dolongelve és le feküdt mellém és azt mondta mi lenne ha huncutkodnank én először nem voltam benne de le vette a bugyiját és nem volt vissza út semmilyen óvszert nem használtunk de figyeltem hogy ne hogy bele menjen. Ez ki derülhet ? A lány azt mondta "többé ne beszéljünk erről és csináljunk úgy mintha meg se történt volna mert részegen hülye voltam"

Nem lehet terhes ugye?

2019. aug. 10. 11:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Korod? Én elmondanám mi történt. Aztán úgy is családom belül van :)
2019. aug. 10. 12:57
 12/18 anonim ***** válasza:
50%
Ugyan már, ez simán megeshet ha a lány kívánós. Én is volt már, hogy buliztam egy pasival, jól éreztük magunkat, hazamentünk hozzá, de olyan piás volt hogy fel se állt... A tesójának felállt. Ki sem néztem belőle, annyira jó volt! Következő héten le is cseréltem a piást, a másikra! :)
2019. aug. 10. 13:08
 13/18 anonim ***** válasza:

Írd ki egy nyilvános internetes oldalra !

Mást nem tehetsz

2019. aug. 10. 13:13
 14/18 anonim ***** válasza:
Mi a szar ez hogy levette a bugyiját es nem volt visszaút? Fegyvert fogott a fejedhez hogy megkeféld? Mindenhonnan van visszaút a terhességbol pl az abortusz
2019. aug. 10. 13:30
 15/18 A kérdező kommentje:
Nem csak olyan jó volt látni
2019. aug. 10. 13:32
 16/18 anonim ***** válasza:
Titkoljátok el és ennyi.
2019. aug. 10. 14:52
 17/18 anonim ***** válasza:
Fos kamu.
2019. aug. 10. 22:06
 18/18 anonim ***** válasza:
Remélem kiderul es leb"sz a tesod neked egy-két k"rva nagy pofont
2019. aug. 11. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!