Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le feküdtem bátyám barátnőjével mit tegyek hogy ne derüljön ki?
Tegnap éjszaka haza jöttek egy buliból és eleg reszegek voltak a házunk úgy van hogy ha be jossz a bejárati ajtón van egy hosszabb folyosó és annak a végén nyílik a nappali és mellettem van bátyám szobája.
Részegen haza jöttek és be mentek a szobajukba.
Utána rá vagy 10-15 percel a barátnője ki "jött" dolongelve és le feküdt mellém és azt mondta mi lenne ha huncutkodnank én először nem voltam benne de le vette a bugyiját és nem volt vissza út semmilyen óvszert nem használtunk de figyeltem hogy ne hogy bele menjen. Ez ki derülhet ? A lány azt mondta "többé ne beszéljünk erről és csináljunk úgy mintha meg se történt volna mert részegen hülye voltam"
Nem lehet terhes ugye?
Jujj és te lettél most az áldozat mert egy részeg csaj le tolta a bugyiját és nem bírtál a farkaddal?
Szánalmasak vagytok mind2en
Istenkirály vagy! Na és, ha terhes lesz? Erre találta ki Isten a nőt, mi másra. Meg amúgy is családon belül marad!
Én a haveroknak simán elmondanám. Ne stresszelj a hülye válaszokon, kircsi vagy.
F, 22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!