Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak itt striás bőrű de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt striás bőrű de amúgy jó csajok? Kimentek strandra? Pasizni mertek?

Figyelt kérdés
2019. aug. 9. 20:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
55%

Miért ne mernének ? A mai világban a nőknek semmire nem kell figyelniük . Ami jogos is. Mindenki olyan amilyen .

Vagy van rá kereslet vagy nincs....

2019. aug. 9. 20:19
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Előző barátnőm pl és pont egy strandon ismertem meg:)
2019. aug. 9. 20:25
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Én még nudista strandon is láttam ilyen csajokat. Nem is értem, hogy ebből miért csinál valaki problémát.
2019. aug. 9. 20:28
 4/12 A kérdező kommentje:
Csajok valaszat vartam, hogy ok kimennek e strkandra pl.
2019. aug. 9. 20:42
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi ez az új stria mánia? Sokan nem tehetnek róla, hogy olyan a bőrük.. Aki értelmes azt nem érdekli, aki még felszínes az úgyis talál valamit amibe bele köthet
2019. aug. 9. 20:44
 6/12 anonim ***** válasza:
65%
#5 igen, ez egy ilyen kifogás, hogy minden rendben van vele. Jofej, kedves, aranyos, de sajnos strias.. Így nem oké.. #1 voltam :)
2019. aug. 9. 20:49
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen a fenekem a combom belseje es egy kicsit a cicim. Miert ne mernek pasizni? Eddig nem utasítottak vissza emiatt
2019. aug. 9. 21:37
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, fenék részen nem járok strandra és pasinak sem szívesen mutogatnám
2019. aug. 9. 22:05
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Sztem bizonyos helyen még szexi is pl derék táj, hason annyira nem de comb ilyenek nem zavarnak, mondom valahol még vonzt is pasiként.

Nekem a hátamon van de az is tetszik, pedig kritikus vagyok magammal szemben legfőképp.

Az ilyen számomra kis hibák egy amúgy szinte tökéletes csajt csak még vonzóbbá tesz számomra.

2019. aug. 9. 22:23
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a hirtelen növéstől lettek a fenekemen, nem olyan nagyon feltűnőek. Szerintem amúgy elég sok embernek van striája, szóval ezért nem értem a kérdést. Engem sose gátolt a strandozásban, sose zavart, attól még jó a testem. És sose volt senkinek baja vele. Én őszintén meglepődtem ezen a kiíráson amúgy , hog

ezek szerint valaki azt gondolja, hogy ez ennyire gáz...mikor konkrétan lényegtelen dolog... 21L

2019. aug. 9. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!