Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt striás bőrű de amúgy jó csajok? Kimentek strandra? Pasizni mertek?
Miért ne mernének ? A mai világban a nőknek semmire nem kell figyelniük . Ami jogos is. Mindenki olyan amilyen .
Vagy van rá kereslet vagy nincs....
Sztem bizonyos helyen még szexi is pl derék táj, hason annyira nem de comb ilyenek nem zavarnak, mondom valahol még vonzt is pasiként.
Nekem a hátamon van de az is tetszik, pedig kritikus vagyok magammal szemben legfőképp.
Az ilyen számomra kis hibák egy amúgy szinte tökéletes csajt csak még vonzóbbá tesz számomra.
Nekem a hirtelen növéstől lettek a fenekemen, nem olyan nagyon feltűnőek. Szerintem amúgy elég sok embernek van striája, szóval ezért nem értem a kérdést. Engem sose gátolt a strandozásban, sose zavart, attól még jó a testem. És sose volt senkinek baja vele. Én őszintén meglepődtem ezen a kiíráson amúgy , hog
ezek szerint valaki azt gondolja, hogy ez ennyire gáz...mikor konkrétan lényegtelen dolog... 21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!