Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek olyan lánnyal aki a strandra olyan bugyit vesz fel ahol teljesen látszik a feneke?
Figyelt kérdés
Olyan mint a tanga.
Nagyon szép lányról van szó, és nagyon szép a feneke szóval nincs mit takargatnia, de nem túlzás ez egy kicsit?
Nekem nagyon tetszik ez a lány és úgy látom hogy neki is bejövök én. De kicsit fura ez nekem hogy miért kell ennyire mutogatni??
22 éves vagyok szerintetek lehet ebből hosszú távú kapcsolat?
2019. aug. 1. 06:41
3/9 anonim válasza:
persze baratnom is ilyen meg ugyis h mar egyutt vagyunk mondjuk engen nem zavar ha megnezik legalabb buszke vagyok ra
17F
4/9 anonim válasza:
Persze. Én feleségem is ilyet hord. Meg sokan. Ez a brazil fazonú bikini alsó most a divat. Majd két év múlva meg más lesz.
6/9 anonim válasza:
Engem zavarna, hogy mindenki a seggét stíröli. Hála az égnek minden barátnőm normál fürdő alsót hordott😊
7/9 anonim válasza:
Sztem féltékenykedj máshol, semmi közöd a csajhoz :D
8/9 anonim válasza:
Baj van nálad, így kezdődik a féltékenység.
Mi lesz ha majd meg is nézik, bámulják ha esetleg vele leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!