Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyannal, aki politikailag teljesen más nézetet képvisel?
Necces. A politikai szemlélet mögött életszemlélet, értékrend, erkölcsi állásfoglalás is van szerintem, szóval ha ez nagyon különbözik, akkor nem fog menni a kapcsolat hosszú távon.
Én ezt vallom, szóval volt már, hogy valaki azzal hülyített, hogy pont ugyanazt gondolja, amit én, aztán kiderült, hogy hazudott, csak hogy menő legyen előttem.
Valahol benned él a gyermek, aki kinevette volna azt, aki most vagy.
"A magyarok többsége államista, szoci segélyekben gondolkodó.."
Nekem már ez az egy mondat bőven elég lenne, hogy ne kezdjek veled. A probléma soha nem a nézetekkel van, hanem ennek a kinyilvánításával és a vitakultúra hiányával. Illetve az a probléma, hogy sokan vallják magukat bizonyos nézetekhez tartozónak, de sajnos egyébként fogalmuk sincsen, hogy ez mit is jelent vagy képvisel. Én nem tudom elviselni ezt a fajta unintelligenciát. Ahogyan azt sem, ha valaki beszél a nézeteiről, világmegváltó terveiről de igazából lóf.-t nem tesz semmiért. Ennél már csak az jobb, mikor nekem, 2 diplomás közgazdásznak akarja megmagyarázni, hogy mi merre hány méter de teljesen egyértelmű, hogy a véleményét nagyjából 3 HVG cikk alapján alakította ki, és semmilyen valós gazdasági háttértudása nincsen. Nem ismerlek, de nekem ebből a kicsi írásból is kijött, hogy te pont ebbe a kategóriába tartozol. Az, hogy soha senkivel nem értesz egyet pedig csupán annyit jelent, hogy nem gondolkozol. Én az ilyen mebereket messzire igyekszem kerülni.
Kedves Kérdező,
Én is ugyanolyan vagyok mint te, de az élet azért nem kizárólag politikai nézet kifejtése. Hívj el nyugodtan egy lányt (gondolom más témád is van, ha nincs akkor gondolkodj el rajta), ha bejöttök egymásnak, a 6. randi után add oda neki az Atlas Shrugged-et. A legtöbb embernek amúgy nincs kialakult politikai véleménye, a társadalom messze áll attól, hogy mindenki szoci. :)
"fideszes vagyok szóval tőlem ,te megdögölhetsz kérdező"
ez nem is volt kérés a stílusod alapján :)
Nem vágom, miért probléma, ha nem értek egyet valakivel. Elvégre mindnekinek saját egyéni látásmódja van, az más kérdés, hogy sokan nem vállalják fel, hanem birkaként beállnak abba a sorba, amit a legnagyobbnak gondolnak.
Én szólászabadság párti vagyok: "Nem értek egyet azzal, amit mondasz, de halálomig harcolni fogok azért, hogy mondhasd”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!