Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha összejönnétek egy gyönyörű nővel, aki minden nap veszekszik valamiért mit tennétek?
Egy idő után minden kapcsolatot megszakítanék vele. Tavaly nem tettem egy ilyen szituban, és más emberré tett. Még cinikusabb, még bizalmatlanabb, még gyanakvóbb lettem, aki még kevésbé tudja elengedni magát, és olyanokat éltem át amit soha nem akartam.
Sajnos egyre gyakoribb a kívül szép, belül rohadó ember a világban. Ez a nárcisztikus magamutogató kultúra hozadéka.
Egyszer nálam is bepróbálkozott ezzel a stílussal a párom.
Világosan és higgadtan elmondtam neki hogy velem így nem beszélhet, ha még egyszer előfordul szépen összepakol és elmegy. Szerelem ide vagy oda.
Amit ilyen helyzetben szoktam.
Úgy érvelnék, hogy a veszekedő fél hülyének érezze magát azért, mert a probléma, és konfliktuskezelési életstratégiája kimerül a hisztériában.
Ez hatni szokott, mert ritka az ha valaki hülyének akar látszani.
Kicsit vulgáris leszek, de este még egy igazán jót szeretkeznék vele aztán reggel magára hagynám a gondolataival.
Nem veszekednék, nem balhéznék vele, csak szimplán elhagynám de egy jó emlék kíséretében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!