Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk összejönnétek egy gyönyörű de felszínes lánnyal?
Igen. De ha fiúkkal is ilyen felszínes akkor én úgyse jönnék be neki.
Az meg mindegy, hogy olvas-e, mert kizárt hogy ugyanazok lennének az érdeklődési köreink.
Talán pont azért gyönyörű, mert annyit foglalkozik a dologgal?
Amúgy nem... Nekem fontos hogy tudjak beszélgetni vele, érdekeljék dolgok, legyen véleménye.Ráadásul én pont hogy ellenkezőképp vagyok, alig érdekel a külsőm, másoké se túlságosan.
Mind a kettonek megvan a hatranya es az elonye.
A felszines lanynal orokke azt kell lesd, hogy mikor es ki probalkozik be nala. Ha a multjaban tobben meg***** es ilyen kis ri*an*os en pl szoba se allok vele, mert nem kell nekem olyan no, akinek az a fontos, hogy masok mit gondolnak rola, es nem az, hogy a baratja mit gondol rola.
A masiknal pedig nem kell aggodj ilyen miatt.
En az ''ellentetet'' szeretem, mert azokbol is vannak helyes, aranyos es szep lanyok. :)
ha igénytelen nem jönnék össze egy csajjal, de ha valaki ennyire figyelemre vágyik az sem kéne...
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!