Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha összejönnétek egy gyönyörű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha összejönnétek egy gyönyörű nővel, aki minden nap veszekszik valamiért mit tennétek?

Figyelt kérdés
Ha van alapja is a veszekedéseknek, de sokszor nincs. A nő eddig álmaim nőjének tűnt. Egyébként minden tökéletes lenne, nagy a szerelem.

2018. okt. 1. 23:14
1 2 3
 11/21 egytitokzatoslány ***** válasza:
Na egész jó kis probléma megoldó ötlet lett így kigondolva. Tehát kérdező tessék leülni vele beszélgetni de előtte javaslom hogy elegitsd ki rendesen utána nyugodtabb lesz és tudtok normálisan beszélni bármiről. Ekkor kell felvetni azt hogy van e vmi gond mert kb mindig veszekszik jelentéktelen dolgokon is és kezd sok lenni. Hidd el még bocsánatot is fog kérni. Aztán szépen megered a nyelve és végre megtudod mi a probléma forrása. Hajlamosak vagyunk kis dolgokat felnagyzolni és így az őrületbe kergetjük magunkat. Szóval megoldjatok és minden happy. 🙂
2018. okt. 2. 08:46
 12/21 anonim ***** válasza:
#10 Mint valami kiéhezett állat..de szánalmas.
2018. okt. 2. 09:05
 13/21 anonim ***** válasza:
Ennek semmi köze a külsőhöz. Az én kapcsolatom is ezért ment tönkre. Tényleg jelentéktelen dolgokon ment a hiszti, a veszekedés. Pedig tényleg szerettük egymást. De kiabálva nem lehet boldogan élni.
2018. okt. 2. 09:46
 14/21 anonim ***** válasza:
31%
A legutóbbi exem pont ilyen. Nem véletlenül az exem, lol
2018. okt. 2. 09:50
 15/21 anonim ***** válasza:
59%
Na ilyenkor szoktam mondani, hogy ugye, a szépség mit ér önmagában... Én is összejöttem egyszer egy "Álmaim nője" külsővel rendelkező csajjal, de nagyon hamar dobtam a belső tulajdonságai miatt.
2018. okt. 2. 11:12
 16/21 anonim ***** válasza:

Én például poénból is szeretek veszekedni.

Ilyenkor saját magamat sem veszem komolyan, és általában a másik fél is veszi, hogy ez csak kirakatveszekedés.

Ha tényleg hisztis, drámakirálynő, aki mindenből ügyet csinál, az idegesítő lehet.

2018. okt. 2. 17:56
 17/21 anonim ***** válasza:

"12" regálva

Ha valaki nem veszi észre magát, hogy mindenki faképnél hagyja akkor az menthetetlen eset. Aki egy hárpia, azzal nagyon nehéz kijönni. Még valami, ha valakibe szerelmes vagyok, nála sokkal többet elnézek mint egy számomra közömbös nőnél és ha ennek ellenére úgy érzem, hogy folyamatosan veszekszik akkor továbbállok békességben mert nem ő álmaim nője.

2018. okt. 2. 19:15
 18/21 anonim ***** válasza:
Vennék neki egy boxzsákot, egy pár boxkesztyűt és rendezze le ott. Vagy beíratnám MMA-képzésre, ahol lefáradhat, és már ereje sem lesz veszekedni...
2018. okt. 2. 22:14
 19/21 anonim ***** válasza:

A kielégülés hiánya valóban hisztissé tesz egy nőt!

Megoldás:

Ujjazás, nyalás,

2018. okt. 2. 22:48
 20/21 anonim válasza:
Nem lehet hogy el.hanyagolod vagynem kap elég szeretettet nőkaltalaban akkor ilyen dilik ha nem erzik biztonsagban magukat vagy ugy erzik tojnak rajuk...
2018. okt. 3. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!