Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El merjek menni nudista strandra, ha kilógnak a kisajkaim vagy nagyon gáz úgy mászkálni ott hogy nem szép a puncim?
Figyelt kérdés
2019. júl. 2. 09:30
1/20 anonim válasza:
Merj, azért nem fog mindenki nagyítóval téged nézni közelről. Anélkül is lesz elég bámulás, ha tökéletes tested lenne, akkor is meglesnének. Viszont lehet, hogy meg fogsz lepődni, állítólag öregemberekkel van tele egy-egy ilyen strand. Én is mennék, csak inkább nőknek mutogatnám magam, ahhoz nincs kedvem, hogy a kis péniszemet ott lógassam a többi öreg fószerrel.
28F
3/20 subrette válasza:
Naturista közösségben senki nem foglalkozik mások hibáival. Mindenkit elfogadnak úgy ahogy van, ha betartod a közösen kialakított szabályokat. Lehet, észre sem veszik, mert senki nem tökéletes. Nyugodtan menj és élvezd a szabadságot!
5/20 anonim válasza:
Már pedig simán lehet ettől még gyönyör a puncid, ne légy butus! :)
7/20 anonim válasza:
Nincs az égvilágon semmi baj a nagyobb kisajkaiddal. Voltam már több nővel is akinek olyasmi volt de ugyanúgy imádtam mint akinek eltakarták a nagyajkai. Ezzel a férfiak 99%-a így van, nem kell aggódnod.
8/20 anonim válasza:
Kamuuuuuu!
A naturizmus, nudizmus pont arról szól hogy az vagy aki ...
Csupasz ön szabadon . Mindegy ki vagy hogy nézel ki...
9/20 anonim válasza:
El. Vagy esetleg fogjuk a kezed és kísérjünk be? :D
10/20 anonim válasza:
Elmennek veled mert nekem meg kicsi a péniszem...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!