Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » El merjek menni nudista...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El merjek menni nudista strandra, ha kilógnak a kisajkaim vagy nagyon gáz úgy mászkálni ott hogy nem szép a puncim?

Figyelt kérdés
2019. júl. 2. 09:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
39%

Mikor mennél?,mert akkor otthon maradok ....ugyanis

álló farokkal nagyon gáz mászkálni.....

/ha kilógnak a kisajkak nagyon felizgat!!//

2019. júl. 2. 12:11
 12/20 anonim ***** válasza:
73%
#10 kis farokkal is lehet menni?
2019. júl. 2. 12:48
 13/20 thinktank ***** válasza:
87%

1) nincs azzal semmi gond, ha kilóg, a férfiak 98%-át nem zavarja szerintem. e miatt ne gyötörd magad.

2) a nudi strandon senkit nem érdekel, ha a másikmak nem tökéletes a teste. vannak pl nagyhasú fickók, vagy lógó mellű nők, ők is simán ledobják a ruhát. akinek nem tetszik az ne nézze.

nekem se tőkéletesen kisportolt a testem, a farkam se óriási, és általában vagy falfehér, vagy rákvörös vagyok, de igy is nagyon élvezem a nudizást.

Ha van még kérdésed, irj nyugodtan

36/F

2019. júl. 2. 14:15
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Miért vannak nagyon sokan tévedésben a nudizmussal kapcsolatban? Nudista strand nem arról szól, hogy bámuljuk a másik nemet, meg flörtöljünk, erotikázzunk, hanem arról, hogy bárki kedvére ruha nélkül lehet, nem kell megfelelnie senkinek és semminek, csak szabadon élveznie a ruhátlanságot.

Senki nem fog megszólni, senki nem fog összesúgni senkivel, hogy " Nézd már annak milyen pinusa van! ", mert nem erről szól a dolog.

Ha valaki nem ezzel a céllal megy ki oda, hanem ismerkedésre, netán erotikára vágyik, meg is kapja, mert úgy fogják onnan kib*szni, hogy az a szégyenérzet sokáig emlékezetes marad neki.

2019. júl. 2. 14:32
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Simán. Nudista strandon nem számít hogy néz ki a puncit. Nos ha a tied jobban kiáll mint a tobbi mit számít. Igy is ugyis ugyan azok az emberek fogják látni, mint akik a nem kiállo puncidat látnák. Menj nyugodtan.
2019. júl. 2. 14:41
 16/20 anonim ***** válasza:
46%
14-es ezért nem járok ilyen helyekre... :D Nah nem azért, mert nyomulnék bárkire is, de nem hiszem el, hogy "nyugodt" maradna a kicsi én... :D
2019. júl. 2. 14:48
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Drek:

Ilyen esetben nem hivatalos nudista strandra kell menned, ott lehetőség van mindenre is, ahol nincsen konkrét szabályzat :)

2019. júl. 2. 14:57
 18/20 anonim ***** válasza:
46%
Nem akarok én lehetőséget semmire senkivel... :D Csak szerintem még nincs annyira alacsonyan a homronszintem, hogy ne legyen fizikai rekció arra, amit látok. :D
2019. júl. 2. 16:41
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan menj el ! A nudista emberek két dolgot utálnak csak 1.aki ruhában kukkol, 2. aki titokban fényképeket készit. Aki levetkőzik, élvezi a meztelenséget azok közülünk valók, elfogadjuk őket. És nem is biztos hogy mindenki csunyának talál !
2019. júl. 16. 21:19
 20/20 anonim ***** válasza:
Nekem ha egy lánnyal összeérnek az ajkaim, mindegy hogy alul, vagy felül van az övé, nagyon élvezem! Smárolni szoktam a saláta ajkakkal! Ha nem hiszed, járj utána! ;)
2021. jún. 19. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!