Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El merjek menni nudista strandra, ha kilógnak a kisajkaim vagy nagyon gáz úgy mászkálni ott hogy nem szép a puncim?
Mikor mennél?,mert akkor otthon maradok ....ugyanis
álló farokkal nagyon gáz mászkálni.....
/ha kilógnak a kisajkak nagyon felizgat!!//
1) nincs azzal semmi gond, ha kilóg, a férfiak 98%-át nem zavarja szerintem. e miatt ne gyötörd magad.
2) a nudi strandon senkit nem érdekel, ha a másikmak nem tökéletes a teste. vannak pl nagyhasú fickók, vagy lógó mellű nők, ők is simán ledobják a ruhát. akinek nem tetszik az ne nézze.
nekem se tőkéletesen kisportolt a testem, a farkam se óriási, és általában vagy falfehér, vagy rákvörös vagyok, de igy is nagyon élvezem a nudizást.
Ha van még kérdésed, irj nyugodtan
36/F
Miért vannak nagyon sokan tévedésben a nudizmussal kapcsolatban? Nudista strand nem arról szól, hogy bámuljuk a másik nemet, meg flörtöljünk, erotikázzunk, hanem arról, hogy bárki kedvére ruha nélkül lehet, nem kell megfelelnie senkinek és semminek, csak szabadon élveznie a ruhátlanságot.
Senki nem fog megszólni, senki nem fog összesúgni senkivel, hogy " Nézd már annak milyen pinusa van! ", mert nem erről szól a dolog.
Ha valaki nem ezzel a céllal megy ki oda, hanem ismerkedésre, netán erotikára vágyik, meg is kapja, mert úgy fogják onnan kib*szni, hogy az a szégyenérzet sokáig emlékezetes marad neki.
Drek:
Ilyen esetben nem hivatalos nudista strandra kell menned, ott lehetőség van mindenre is, ahol nincsen konkrét szabályzat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!