Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nudista strandon mennyire stírölik a másikat?
Véletlenül odakerült egy L betű. :D oké
Te egyedül jársz vagy társasággal, kedves fiú? Te mennyire nézed meg a lányokat? És más férfiak?
Ha nem akarod hogy megnézzenek, akkor nem menj túl közel az emberekhez.
Különben hozzá vannak szokva a meztelen testhez ilyen helyen.
Persze a szép nőket az egészséges férfi megnézi...😉
Rövid pillantás megvan, de nem szokták nyálcsorgatva nyitott szájjal hosszan bámulni a másikat: ahogy egy texiles strandon sem. Mint máshol, itt sem érdemes sztereotípizálni, de szerintem indiszkrétek nem szoktak lenni.
Az ismerkedés szerintem kb. olyan mint egy textiles strandon, nagy különbség nincs, hogy most akkor az intim testrész le van fedve, vagy nincs, nem? Jé, neki is van farka/puncija mint mindenkinek: ha benne vagy nudista világban, akkor megérted, hogy ez nem arról szól, hogy egy csapat perverz, exhibicionista mutogatja magát egymásnak, hanem arról, hogy ruha nélkül vagy a természetben, a vízparton. Az ottani meztelenség ugyanúgy nem a szexualitásról szól, mint az, hogy a "normál" textiles strandon az emberek az alsóneműjükhöz hasonló, alig valamit takaró ruhára vetkőznek és abban mutatkoznak egymás előtt.
#9: valószínűleg egy átlagos strandon is "érez valamit" a mögötted álló pasi. :D
A lényeg annyi, hogy szerintem általában nincs több szexuális töltete egy nudista strandnak, az ott lévők nem a "stírölés" miatt mennek oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!