Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már intim élmènyed strandon (simogatás, oràl, szex stb)? Ha igen hogyan, hol és mi történt?
Nekem volt hogy egyik barátnőmmel (barátom s nő nemű) lementünk Balcsira.
A parton felizgult s elkezdte símogatni a farkam. Tett rá egy nagy törölközőt s benyúlt a fürdőnadrágomba. Nem volt rossz :D
Vízben is játszottunk xD
Velencei tavon vízben voltunk, nekem állt keményen a farkam, felizgatott a barátnőm fürdőruhás látványa, kiverte a víz alatt...
30f
Vízben kiverte nekem a barátnőm.
Egyszer esti fürdőzésnél szeretkeztünk is.
1x mellettem lévő pár secperc alatt elintézte a dolgot, árnyékban voltunk, a tömegtől kicsit távolabb a strandon, a csajszi meg fél perc alatt les---pta a barátját, észre se vették h láttam végig. utána mintha semmi se történt volna, pihentek tovább :)
hát hiába, egy alig ruhás helyen, sok hasonló tud történni ....
23L
Igen volt párszor. Kabinban vízben a srand végében, éjszaka simán a parton. Kabinban meg vízben többször is sexeltem már. Volt villam pipa is, dugás, nyalás, ujjazás-öklözés. Volt hogy elsétaltunk a stand egyik vegébe ahol nem volt senki es lecumiztam a pasimat. Az arcomra élvezett aztán meg pisilt is. Arcomra számba melleimre stb. Es utána úgy sétaltam vissza. Tök izgalmas volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!