Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gyakorin mi ez a nagy szűz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyakorin mi ez a nagy szűz mánia a férfiak részéről?

Figyelt kérdés

Hogy csak szűz nő jöhet szóba, aki már volt fiúval, arra rá se néznek, undorító, hogy már "használták".

Kedvencem, amikor azt írta valaki, hogy akinek már volt barátja, az azt jelenti, hogy van valami megbocsáthatatlan gáz dolog vele, hiszen szakítottak :DDDD Mert ha nem volt még senkije, akkor semmi baj nincs vele, mi?

Ha elolvasok néhány ilyen kommentet, elkezdem hülyén érezni magam, hogy 24 évesen már szexeltem és volt párkapcsolatom :D

2019. aug. 9. 19:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
69%
Egész szűz kérdés szánalmas itt, mindegyik sajnáltatja magát és idegesítőek.
2019. aug. 9. 20:04
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Két oka lehet.

Az egyik az, hogy az illető még sosem volt nővel, és azt akarja, hogy a másiknál kevésbé legyen balfék az első alkalomnál (csordaszellem: ha más se tudja, mit kell csinálni, akkor már nem is gáz a dolog annyira). A másik pedig az az ősi felfogás, miszerint a férfiak csak érintetlen lányt hajlandóak elvenni feleségül.

2019. aug. 9. 21:17
 13/14 anonim ***** válasza:
69%
Bevallom Én undorodom a nem szűz lányoktól. De nem hibáztatom és nem is utálom őket. Nekem fejben vannak gondok. Félek is tőlük és ezért kerülöm őket húsz éves létemre. Szerintem rájöttetek, hogy idáig senkim sem volt és még beszélgetni sem beszélgettem velük.
2019. aug. 9. 21:38
 14/14 anonim ***** válasza:

"Kedvencem, amikor azt írta valaki, hogy akinek már volt barátja, az azt jelenti, hogy van valami megbocsáthatatlan gáz dolog vele, hiszen szakítottak :DDDD"

Ugye, milyen érdekes az élet? Egy nő, ha egy férfiről megtudja, hogy nem volt még barátnője, akkor az számára azt jelenti, hogy van valami megbocsáthatatlan gáz dolog vele, hiszen még soha nem járt senkivel. És vannak nők, megdöbbentően sokan, akik ezen a logikán haladva, soha nem járnának szűz férfivel.

Ez sem kevsébé hülye megközelítés.

2019. aug. 11. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!