Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakorin mi ez a nagy szűz mánia a férfiak részéről?
Figyelt kérdés
Hogy csak szűz nő jöhet szóba, aki már volt fiúval, arra rá se néznek, undorító, hogy már "használták".
Kedvencem, amikor azt írta valaki, hogy akinek már volt barátja, az azt jelenti, hogy van valami megbocsáthatatlan gáz dolog vele, hiszen szakítottak :DDDD Mert ha nem volt még senkije, akkor semmi baj nincs vele, mi?
Ha elolvasok néhány ilyen kommentet, elkezdem hülyén érezni magam, hogy 24 évesen már szexeltem és volt párkapcsolatom :D
2019. aug. 9. 19:12
1/14 anonim válasza:
Ezek nem férfiak. Nekünk akik valóban férfiak, ezek a dolgok abszolút nem okoznak gondot.
2/14 anonim válasza:
Olvasgatom egy ideje a gyakorit, de ez nem rémlik. Nem csak a te fejedben van valami mánia..??
3/14 anonim válasza:
Vesztes ferfiak a noket szidjak,szerintuk a nok a hibasak a lelkinyomoruk miatt.
4/14 anonim válasza:
Ezek inkább kisfiúk. ( lehet lepontozni 😃)
5/14 anonim válasza:
Mi a...?
Ez abszurd és nevetséges.
6/14 anonim válasza:
Én úgy vettem észre, a férfiak a tapasztaltabb nőket részesítenek előnyben. Szeretik, ha kihívóan is viselkednek.
7/14 anonim válasza:
Ez egy provokativ kerdes.Direkt a ferfiakat alazza.Ne valaszoljatok.
8/14 anonim válasza:
Biztos van egy olyan kisebbség, aki bizonyos mentális problémái miatt csak szűz nőket szeretne. Aki érett fejjel gondolkozik az viszont tudja, hogy nem a XIX. századan élünk és pont nem érdekli szűz-e a párja vagy sem. Frusztrált, kisebbségi komplexusokkal küzdő trollok véleménye meg másodlagos, azzal sehol sem szabad foglalkozni :)
9/14 anonim válasza:
Ez nem igaz. Szűzként ismerkedtem már szexfüggő lánnyal illetve olyannal is aki nem volt szűz.
10/14 anonim válasza:
Volt olyan véglény, aki azt okoskodta ide, hogy minden nő ri***c aki szexel, körülményektől független. 2-3 évet várnia kellene minden nőnek, mert akinek van nemi élete az "ösztönqrva"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!