Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak túl kicsi az intim mérete, nem tud kielégíteni. Mit tegyek?
Nagyon kicsi a nemiszerve,és nem Tudom élvezni vele a szexet.A képébe nem szeretném mondani,Tudom,hogy megbántanám vele.
Köszönöm a segítséget.
Face de legalább nem találok ki kamu kérdéseket mint a kérdező aki naponta új köntösbe kiirja a 16/4,5 farkát.
Amúgy látod akinek nagyobb van az is itt hisztizik. Akkor én mi3rt ne tehetném. Ingyen van...😅
KAmu alig várta hogy kiírhassaa méretet.
NAgyon hiteles hogy lány létedre ennyire jól tudod apárod méreteit.. A Hossz még csak csak , de a kerületét is ennnyire tudod , talén lemérted?
HA tényleg ennyi is lenne a pasid mérete, akkor veled van a gond mert ez nem lehet kevés
Ha akkorával nem tud kielégíteni, akkor más a gond.
Vagy nem kívánod, vagy ügyetlen.
Én is nő vagyok, könnyen tágulok, de ez még nekem is elég, annak ellenére, hogy a nagyobbat jobban szeretem.
A 16 / 4,5 cm-es méretet látva úgy gondolom, jól működött a női intuícióm, ami azt súgta, hogy a kérdezőnek saját farka van, és trollként gerjeszti itt a feszültséget azokban a férfiakban, akiknek nem egy anakondát rejt az alsónadrágja.
Így mondjuk az is érthető, hogy miért nem válaszolt a # 3 kérdésre.
16 az már az átlag felső határa, kincsem...
Az nem "túl kicsi", te vagy "túl nagy".
#17 Legyelszives,ne gyarts elmeleteket.Attol meg,hogy nem valaszoltam a Te kerdesedre,nem jelenti,hogy kamu.
Nem vettem eszre,igen volt.Nekik 18+cm volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!