Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltok ha szex (vetkőzèskor) ledöbbenve látjátok, hogy a partneretek bőre csupa stria?
Kinek volt ilyen elmenye mar?
Kinek van striaja? Szegyellitek?
Strandra kimentek?
Most ezen mit kell szégyelni?!
Persze, hogy kimegyek a strandra. Nem fogok egy ilyen hülyeség miatt kimaradni belőle.
Különben is ezer dologtól lehet. Pl volt olyan osztálytarsam, aki nagyon gyorsan nőtt (elég magas lány volt) s neki attól lett olyan a bőre
Kit erdekel?:D
Miert porognek a gyk s emberek ilyen hulyesegeken?
Mit tudsz vele kezdeni? Semmit. Az is te vagy. Valoszinuleg terhesseg nyoma vagy tulsulyos voltal es lefogytal. Egyik sem szegyellnivalo sot!
Amugy meg van krem ami picit tud segiteni de felszivodni nem fog. Nincs ezzel semmi baj, vallald fel a tested ugy ahogy van:) sokkal rosszabb ha valakirol latszik hogy nem szereti a testet netan takargatja. Sokkal lelombozobb
Itt is csak a nők alázzák a férfiakat.
Ha arra kerülne a sor, nincs olyan férfi akit zavarna.
Se szexbe , se kapcsolatba.
Még nem volt ilyen élményem, de nem zavarna.
Rajtam is vannak striák, sőt, még műtéti heg is. Régen szégyelltem, most már nem. Strandra szoktam járni.
F
Tizenévesen nagyon hirtelen nőttem meg (177 cm vagyok)
Világ életemben sportoltam, sosem voltam túlsúlyos, de a fenekemen és a combomon van néhány stria. Ha valaki azt mondja erre, hogy fúj, akkor az egy felületes bunkó.
És engem sem zavarna, ha a páromon ezt látnám. Öreg vagyok én már ahhoz, hogy ilyen felszínes, kicsinyes butaságokon fennakadjak.
34, nő
Ha oda kerül a sor, akkor (jobb esetben) a partner már kívánja annyira a másikat, ismeri annyira a személyiségét, hogy ne zavarja. Érett, normális ember nem a tökéletes cicababát keresi, mindenkinek lehetnek kisebb-nagyobb bőrhibái, na és? Akit zavar az ne csajozzon, s maradjon meg magának a tökéletesség ábrándjával.
Személyes kieg.: nincs kockahasam, mégis kimegyek a strandra és pont le*om ha valakinek nem tetszik, így is meg tudok ismerkedni nőkkel, s nem vagyok szívbajos ha mr. kockahas mellé kell odaállnom és odatenni magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!