Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az óvszer tényleg tönkreteheti a szexuális életet egy monogám kapcsolatban?
Megis miert tenne tonkre?
Vagy egy meglepetesgyereknek jobban orulnel az nem tenne tonkre?:D
A fogamzasgatlo nem egy c vitamin, ha a parom eroszakosan tobbszor felhozna es meg akarna gyozni minden aron enis szakitanek. Nagyon egeszsegtelen es brutalis mennyi gondot tud okozni sok nonek. Minek eroltetni ha lehet mashogy is vedekezni?:)
Barátnőm elájult párszor, kiderült hogy tabi miatt, mondták hogy simán migrénje lehet tőle, szóval abbahagyni azonnal. Aztán a mostani munkatársai között nem egy van, aki pl allergiás lett több tucat dologra, a fogamzásgátló miatt, szóval megértem ha nem tetszik egy nőnek ha a pasi ezt erőlteti.
Persze nem kellemes a gumi, de lehet venni vékonyabbat.
Tönkre nem éppen ez teszi hanem az e körüli viták.
Eleinte mi is csak gumival védekeztünk de egy férfinak ez nem éppen olyan érzés, sőt néha még rossz is.
Próbáltuk pharmatex-el ami már jobb volt de engem kiszárított valahogy a kenőcs, majd női óvszert tettem fel ami teljesen jó volt mindkettőnknek de nagyon drága sajnos. Most a pesszárium sapka van amit csak szex előtt kell feltenni egy-két órával. Már két éve ez van és nagyon bevált mint hormonmentes eszköz és ez idáig cserélni se kellett csak használat előtt be szoktam kenni spermicid géllel hogy tuti legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!