Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi az a női óvszer?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az a női óvszer?

Figyelt kérdés
2019. aug. 7. 15:12
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
5%
Az egy spiral,ezt rakjak fel a no mehebe.
2019. aug. 7. 15:13
 2/17 anonim ***** válasza:
82%
Ezt én se tudom, de a spirálnak semmi köze hozzá.
2019. aug. 7. 15:14
 3/17 A kérdező kommentje:
????
2019. aug. 7. 15:15
 4/17 anonim ***** válasza:
5%
#2 Ilyen kifejezes h noi ovszer,nincs a koztudatban,de amivel a no vedekezhet a nem kivant terhesseg ellen:spiral,pesszarium,sterilizacio,fogamzasgatlo.
2019. aug. 7. 15:19
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha jol tudom elegge hasonlit a gumihoz, csak ezt a no huvelyebe kell berakni. Kb ugy kepzeld el mintha egy ovszert tennel be a huvelybe ugy ahogy van. Csak nyilvan meg van oldva hogy ne csusszon ki de kb igy nez ki. Amugy meg google..
2019. aug. 7. 15:24
 6/17 anonim ***** válasza:
79%
Amiket felsorolsz Hippi, azok a női fogamzásgátló módszerek, viszont egyik se női óvszer, aminek a betegsegektől is védenie kellene.
2019. aug. 7. 15:25
 7/17 anonim ***** válasza:
20%

Szerintem a pesszáriumra gondolsz.

DE az óvszerrel ellentétben nem véd a nemi betegségek ellen.

2019. aug. 7. 15:27
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Amiket fenntebb írnak azok női fogamzásgátló módszerek. De nem női óvszer. Az ez: [link]
2019. aug. 7. 15:31
 9/17 anonim ***** válasza:
53%

#7 Van igaza,ezt irtam en is.

Megegyszer hangsulyozom:Noi ovszer nincs,amit kozosules elott fel lehet helyezni,az a pesszarium,ez a nem kivant terhesseg ellen ved,de nem a nemi betegsegektol,az ellen csak ugy vedekezhetsz,ha a partnered ovszert huz a farkara.

2019. aug. 7. 15:32
 10/17 anonim ***** válasza:
#8 na errol beszeltem en is csak lusta voltam linkelni :D a kerdezo is rakereshetett volna, gyorsabb mint ide kiirni kerdeskent (#5 voltam)
2019. aug. 7. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!