Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit kezdjek a barátommal?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek a barátommal?

Figyelt kérdés

Egyszerűen túl durva...volt olyan hogy meg ujjazott és annyira hogy kb 3 napig fájt oda lent. Ha szólok neki h elég akkor sem hagyja abba. Szexnél is ugyan ez kb. Ő azt hiszi hogy úgy fogok el élvezni hogy erőből elkezd dugni. Pedig mondtam már neki h ez nagyon nem így működik. Nem élveztem még el sosem ezért ő nagyon rajta van ezen. De hogy élvezzek el ha egyszerűen fáj??? Egyébként sincs kis szerszáma én pedig túl szűk vagyok de nem érti meg. Es neha raadasul tovig be nyomja ami tegyuk hozza nem a legkellemesebb erzes...Azt hiszi nekem jó. Most ezzel mit lehet kezdeni? ?

Valaki volt már hasonló helyzetben?

2019. aug. 8. 16:26
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező! Őszinte leszek, azok alapján amiket leírtál, ez nem egy olyan dolog, amin hezitálnod kellene, egyértelműen nincs értelme így a kapcsolatotoknak. Gondold végig, te már többször szóba hoztad neki, nem kerteltél, megmondtad, hogy azért nem szeretnéd úgy, mert FÁJ, erre ő csak győzköd és annyi a reakciója, hogy "de jó lesz". ??!! Kérlek, saját magadért, ne légy ennyire önfeláldozó és behódoló. Nem akarsz veszekedni, ezért inkább hagyod, hogy durván megrakjon (már bocsánat a kifejezésért, de ez tényleg az)? Te is érzed, hogy lassan már a kedvedet is elveszi a szextől, nem hiszem el, hogy ezen még gondolkodnod kell! :((( Gondolom felnőtt nő vagy, nem egy 16 éves lány (remélem). Ne tedd ezt magaddal, bármennyire is azt hiszed, hogy szereted, ő akkor sem fog SOHA megváltozni! Tényleg így akarsz élni?

n36

2019. aug. 8. 18:45
 22/29 anonim ***** válasza:
89%

Te tényleg elhiszed, hogy meg fog változni?

Azért csinálja, mert veled megteheti.

Háát sok boldogságot!!!

2019. aug. 8. 21:17
 23/29 anonim ***** válasza:
67%
Minek emelted ki? Megmondták, mit csinálj: szakíts vele. Kész.
2019. aug. 10. 15:48
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, a leírásod alapján a barátod egy f..z!

Figyel egyáltalán arra amit mondasz neki? Hogy lehet valaki ennyire primitív, mármint a barátod...

Teljesen egyértelmű, hogy csak azért csinálja, hogy neki jó legyen, ha érdekelné, hogy neked fáj már sokkal finomabban csinálta volna.

2019. aug. 10. 15:58
 25/29 anonim ***** válasza:
76%
Ja hogy ez már 2 napos kérdés? Phaszért nem tetted még lapátra. Egyszer tényleg megnéznék egy ilyen álomférfit, akivel minden jó, csak ami nem, az qrva szar. :)
2019. aug. 10. 16:47
 26/29 anonim ***** válasza:
28%

Maradj vele és tűrjed és szenvedj tovább, ha ennyire esetlen vagy, hogy lépjél.

Vagy végre lépjél, határozottan kiállhatnál magad mellé, hogy ha nem változtat, akkor nem látod értelmét, hogy folytassátok ezt a kapcsolatot. Hátha észheztér.

2019. aug. 10. 16:47
 27/29 anonim ***** válasza:
89%

"Ha szólok neki h elég akkor sem hagyja abba"

Nálam ez már az erőszak határát súrolja, szakítanék.

2019. aug. 10. 16:56
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Erre most komolyan itt keresed a választ ? Nyilvánvaló hogy nem illetek össze ,nem is értem hogy tűrhet el bárki is egy ilyet . Keressen egy olyan csajt akit döngethet kedvére mert van aki arra izgul hogy minél jobban minél nagyobb szerszámmal az se baj ha fáj és megalázó .hallottam már ilyenről .de te nem ilyen vagy ,hozzád egy normális,gyengéd pasi kell akivel végre te is élveznéd a szexet .mert hát ugye az lenne a lényeg hogy nemcsak a másik félnek legyen jó .

Egyébként meg basszus legyél már kicsit határozottabb .ha minden belemész és megkapja amit akar akkor tuti nem fog változtatni .

2019. aug. 10. 16:57
 29/29 anonim ***** válasza:
84%
Mutasd meg neki ezt a kérdést, és a rá kapott válaszokat. Ha ettől nem tér észhez, akkor annyi esze van, mint ami látszik.
2019. aug. 10. 16:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!