Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit kezdjek a barátommal?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek a barátommal?

Figyelt kérdés

Egyszerűen túl durva...volt olyan hogy meg ujjazott és annyira hogy kb 3 napig fájt oda lent. Ha szólok neki h elég akkor sem hagyja abba. Szexnél is ugyan ez kb. Ő azt hiszi hogy úgy fogok el élvezni hogy erőből elkezd dugni. Pedig mondtam már neki h ez nagyon nem így működik. Nem élveztem még el sosem ezért ő nagyon rajta van ezen. De hogy élvezzek el ha egyszerűen fáj??? Egyébként sincs kis szerszáma én pedig túl szűk vagyok de nem érti meg. Es neha raadasul tovig be nyomja ami tegyuk hozza nem a legkellemesebb erzes...Azt hiszi nekem jó. Most ezzel mit lehet kezdeni? ?

Valaki volt már hasonló helyzetben?

2019. aug. 8. 16:26
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
66%
Szex kozben mond neked mi a jo,es mi az ami nem.Nalatok nincs kommunikacio,es ebben te is hibas vagy.
2019. aug. 8. 16:43
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Dobd, amíg nem késő !!!!
2019. aug. 8. 16:47
 13/29 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem kamuzol...
2019. aug. 8. 16:54
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

Még egy állattal is könnyebb szót érteni.

A szex (is) azért van, hogy örömet okozzatok egymásnak. Én biztos nem hagynám, hogy valaki ezt csinálja velem. Lehet, hogy csak abból ért, ha lapátra teszed.

2019. aug. 8. 16:55
 15/29 A kérdező kommentje:

Ja és ő mindig kutya pózban akarja én pedig nem mert úgy k****ra tud fájni és ezt mondtam már neki és előtte is mindig el mondom hogy úgy nem mert fáj

Erre ő: de jooo leeesz😅

Most ő érzi vagy én ? Amikor ilyen erthetetlen nagyon fel tud idegesíteni. És ugye én mondom hogy nem és nem ő pedig akaratoskodik ezért a végén mindig bele megyek csak hogy ne rontsam el...

2019. aug. 8. 16:57
 16/29 anonim ***** válasza:
92%
Itt van a baj,h belemesz,hulyere vesz teged.
2019. aug. 8. 16:58
 17/29 A kérdező kommentje:
Azért mert már unom amikor ilyenek miatt kell veszekedni. És mondtam már neki ezt is. ( egyik fulen be masikon ki )
2019. aug. 8. 16:59
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Tudtad, hogy nem kötelező ezt elviselned?
2019. aug. 8. 17:06
 19/29 anonim ***** válasza:
81%
Kerdezo,tudtad h ilyenkor lehet mondani,tarva nyitva az ajto,ha meg neki all feljebb,mert eroszakoskodik?
2019. aug. 8. 17:07
 20/29 Liz* ***** válasza:
100%
A pasid rohadt önző (szépen szólva..) semmibe nem néz téged és még azt is megkockáztatom, hogy lehet hogy nem is szeret, hiszen akit szeretünk azzal nem bánunk. Tedd lapátra.. te sem akarsz így leélni egy életet. Fiatal vagy, rendes vagy, hidd el találsz olyat aki megbecsül!
2019. aug. 8. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!