Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek a barátommal?
Figyelt kérdés
Sziasztok 🙆
Barátommal távkapcsolatban vagyunk alig fél éve. Hetente 2-3x tudunk találkozni és kb ennyiszer is van szex, de nekem ez nagyon nem elég. Nem a munkája miatt tudunk ilyen kevésszer találkozni hanem egyszerűen lusta felutazni Pestre, és nem tudom mivel tudnám felcsalogatni ide. Mondanátok tippeket? 😙 18/L
2016. júl. 6. 21:01
1/17 anonim válasza:
megmondod hogy többször kívánod és kész is xD
2/17 anonim válasza:
kishercegnő, te is igazán lemehetnél hozzá, ne ő utazzon folyton
3/17 anonim válasza:
Menj hozzá te. Amúgy meg ott a vidi szex meg a telefon szex
4/17 anonim válasza:
Pestig még engem is lehet csalogatni. .:D
.23/F
5/17 A kérdező kommentje:
De mondtam már neki és le se szarta 😩 Én meg nem megyek le vidékre ott nincs semmi élet 😒
2016. júl. 6. 21:08
6/17 anonim válasza:
ja és emiatt nem mész pasidhoz.. mekkora egy lusta liba vagy, és még azt mondod h a pasid lusta... na szép,
jobbat érdemel nálad
7/17 A kérdező kommentje:
Nem vagyok lusta de egy ideig csak én jártam le hozzá, és kicsit már meguntam😡
2016. júl. 6. 21:12
9/17 A kérdező kommentje:
Neeem 🙅 nagyon szeretem őt, mondjuk van köztünk pár év korkülönbség, de át tudjuk hidalni ezeket. Ő 45 éves
2016. júl. 6. 21:18
10/17 anonim válasza:
ez egeszsegtelen korkulonbseg! egyebkent meg a leirasbol csak eszkoz vagy neki. en elgondolkodnek a helyedben..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!