Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit kezdjek a barátommal ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek a barátommal ha túl rámenős?

Figyelt kérdés
Egy hónapja sem vagyunk együtt a barátommal és nincs is sok közös élményünk, de akárhányszor átmegyek mindig megpróbál rámmozdulni és már nem bírom. Ma már felvetette azt, hogy mennyire nem jó ha nem fekszünk le de én korainak érzem. Nem tudom mennyire érdemes így folytatni egy kapcsolatot, pedig közben szeretem. Próbáltam megértetni vele, hogy nem akarom ilyen hirtelen, de csak megsértődik rajta. 17/L

2016. jún. 30. 00:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Ne folytasd! Késöbb csak rosszabb lesz!
2016. jún. 30. 00:03
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha én mkst visszamehetnék a múltba, otthagynám a fenébe. Taoasztalatból mondom, hogy nem kell ezt folytatni, ha neki a szex túlságosan is fontos.
2016. jún. 30. 00:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Minél többször tudasd vele hogy te ezt még nem akrod, és emellett éreztesd vele azt is hogy nagyon szereted!!!
2016. jún. 30. 00:08
 4/7 anonim ***** válasza:

Beszélj vele róla. Mondd el neki, hogy szerinted korai és még nem állsz készen rá, ezért fejezze be a próbálkozást. Azt majd jelzed, hogy mikor szeretnéd te is. Ha nem tetszik neki, vagy később mégis próbálkozik, akkor pedig mondd el neki, hogy a különböző igények miatt jobb lenne külön folytatni.

Nem kényszeríthet rá és ne is érezd rosszul magad emiatt, hogy nem tudsz az igényeinek megfelelni.

2016. jún. 30. 00:10
 5/7 anonim ***** válasza:

" Nem tudom mennyire érdemes így folytatni egy kapcsolatot"

Semennyire!

Egyértelmű,hogy mit akar....

Egyébként egy hónapja sem vagytok együtt. Fogalmam sincs,hogy ennyi idő alatt egyáltalán miért járkálsz fel a lakására.

2016. jún. 30. 11:43
 6/7 A kérdező kommentje:
Próbáltam azóta tudatni és köszönöm a válaszokat. :) majd aztán kiderül mi lesz.
2016. júl. 1. 00:55
 7/7 anonim ***** válasza:

#6: Mit reagált?

Egyébként majdnem mindegy, hogy most megváltozik-e vagy sem. Ez a "Minél hamarabb megfektetem" típusú természet ugyanúgy ott fog lakozni benne, max. elrejti a kis kedvedért. Neked ez így megéri folytatni?

2016. júl. 1. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!