Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Két napja vesztem össze a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két napja vesztem össze a baratommal, mit csináljak? Több lent.

Figyelt kérdés

Na tehát,mint mondtam 2 napja vagyok rosszba a barátommal. Előtte is voltak apró vitáink, de mind megoldódott es ezek ellenérs is nagyon szerettuk egymást. Ő is olyan személyiségű mint én, könnyen félreértünk és túlreagálunk dolgokat. Most is eféle dolog történt: van egy 16 éves fiú aki nyomul rám már nagyon régóta és egy cseppet sem zavarja, hogy van barátom. Már mind a kettonket nagyon irritál/t, szóltunk is neki, hogy álljon le, de nem hagy békén (nagyon nyomulós gyerek). Egyik nap átmentünk a barátom haverjáékhoz, ahol ott volt ez a bizonyis fiú is. Egész idő alatt szinte rám se nézett, de a buli vége felé, amikor már csak 4en voltunk, odajött hozzám es megcsókolt. A barátom pont ekkor jött be a szobába és ezt a dolgot eléggé félreértette, azt hitte hogy én is akarom ezt a csókot... ahigy próbáltam neki ezt elmagyarázni, mindennel szidtuk egymást és a végére nagyon nagy vita lett belőle... nem nagyon beszélünk, de ha egymáshoz is szólunk akkor is nagyon flegmán beszél velem. Már próbáltam bocsánatot kérni, beszélni vele, de semmi...

Kérlek segítsetek! A NORMÁLIS VÁLASZOKAT előre is köszi! 16/L

2016. jún. 17. 20:55
 1/10 anonim ***** válasza:
60%
Egy túrós palacsinta rendel a 3-as asztalhoz :3
2016. jún. 17. 20:57
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem lökted el vagy csináltál valamit, hogy ne csókoljon meg? Ha velem történne ilyen, felvetődne bennem ez a kérdés, mert ha engedted akkor nincs mit magyarázni, ha pedig nem akartad engedni de valahogy "kierőszakolta" akkor más a helyzet. Az a gond, hogy ha nem hisz neked akkor bármit mondhatsz nem fogja érdekelni. Sok sikert.
2016. jún. 17. 21:02
 3/10 anonim ***** válasza:
47%

Hmm fahéjas palacsinta is van? :P

Jöhet a 7-es asztalhoz, ha van :3

2016. jún. 17. 21:04
 4/10 A kérdező kommentje:

21:02es válaszolónak köszönöm

Egyáltalán nem hagytam magam, kb tarthatott 2-3 masodpercig az egesz,pont "jó" pillanatot kapott el a barátom...a többiek meg nem kapnak palacsintát...

2016. jún. 17. 21:15
 5/10 anonim ***** válasza:
82%

"Egyáltalán nem hagytam magam, kb tarthatott 2-3 masodpercig" :DDDD

Te lány, ez igen. Pont ennyi ideig tart ha valaki nem hagyja magát. Inkább gyere velünk palacsintázni, mert a barátod se hülye és ő már nem fog veled menni sehová :D

2016. jún. 17. 21:20
 6/10 anonim ***** válasza:
De utána ellökted/felpofoztad? Bár a barátodat is megértem, még ha erőszakos "csók" is volt, azért össze tudja törni az embert...
2016. jún. 17. 21:20
 7/10 anonim válasza:
100%
Próbáld megértetni a barátoddal, hogy mi történt valójában. Gondolkozzon el ő is, hogy ha annyira tetszene neked ez a fiú már régen dobtad volna a pasid, de nem így történt. Volt aki látta az egészet? Esetleg kérdd meg, hogy beszéljen a barátoddal.... Sajnálom, hogy ilyen szerencsétlenül jött ki a dolog... :( Sok sikert!!!! :D
2016. jún. 17. 21:22
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem nagyon tudsz ezen mit kimagyarázni... A nyomulós gyereket a helyedben már mindenhol letiltottam volna sokkal korábban ha a szép szót nem érti, személyes találkozáskor meg levegőnek néztem volna. Ott rontottad el, hogy hagytad a csávót eddig eljutni. De ha már megcsókolt, és barátod pont akkor megy be, legalább vágtad volna képen a gyereket. Utálom az agressziót, de ez esetben ennek más jelzése is van. El sem tudom képzelni, hogy nem tudtad ellökni... Épp elbambultál, vagy mi? Úgy még talán érthető. Annyit megpróbálhatsz, hogy a nyomulós gyereket amennyire csak lehet, eltünteted az életedből, ilyen gerinctelen emberkék szerintem havernak sem hiányoznak... Így talán megbocsájtana barátod. Csak az nem biztos, hogy a bizalma ugyanúgy visszatérne, mint amilyen az eset előtt volt. Talán idővel. De ha ismeri a másik csávót, és tudja milyen, ezt is figyelembe kéne vennie... Reméljük pár nap után lenyugszik, ez is benne van a pakliban. 17/L
2016. jún. 17. 21:33
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha nem hisz neked, akkor elve nincs meg közöttetek a bizalom, nem éri meg a strapát. Mióta vagytok együtt? Ő hány éves?
2016. jún. 17. 21:34
 10/10 A kérdező kommentje:
Na először is: felpofoztam, neki is leesett h hopp ezt nem kellett volna... a baratom 17 mar tobb mint egy fel eve vagyunk egyutt es o is tisztaba van vele h milyen az a csavo...ok talan a 2-3 nasodpercel tuloztam...
2016. jún. 17. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!