Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 17 éves vagyok, a barátommal...

17 éves vagyok, a barátommal most értünk el arra a pontra hogy szeretnénk lefeküdni egymással, csak kicsit félek hogy: MENNYIRE FÁJ HA EL VESZTEM A SZÜZESSÉGEMET?! és, hogy fogok-e vérezni és ha igen akkor kb. mennyire?!

Figyelt kérdés

2013. márc. 12. 10:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezt senki nem fogja előre megmondani neked. Javarészt anatómiai adottság.
2013. márc. 12. 10:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Senki nem tudja megmondani. Majd kiderül...
2013. márc. 12. 10:39
 3/5 anonim ***** válasza:
ez mindenkinél más, így ezt senki nem tudja előre megmondani N
2013. márc. 12. 10:52
 4/5 anonim ***** válasza:

izgulj fel rendesen, a barátod jó sokáig nyaljon, akkor csak az élvezetet fogod érezni..:D:d valakinek vérzik, valakinek nem, nem te döntöd el.

19/L

2013. márc. 12. 17:24
 5/5 anonim válasza:

Nem akarlak megijeszteni, de nekem borzalmasan fájt és nagyon véreztem (még másnap is). Mindenképp legyél elég nedves, de nem csak ezen múlik. Természetesen a párod "adottságaitól" is függ, hogy mennyire fáj, gondolom nem kell mondanom, hogy milyen arányban függ a kettő egymástól ;) És mielőtt felmerülne a kérdés, a párom tapasztalt volt, nagyon gyengéd és óvatos. Csodálatos volt az együttlétünk, a legkisebb rezdülésemre is reagált. Viszont tényleg majd kiszakadt az egész medencém úgy egy öt percig. De utána semmi, már csak pusztán az élvezet.

Barátnőimnek tovább fájt, de nem ilyen mértékben. Egyikőjüknek nem is vérzett az elvesztése. A másikójuknak még utána is vérzett egyszer (a következő alkalommal).

Magyarán sok lehetőség van :) Van, akinek egyáltalán semmi ilyen nincs, se vérzés, se fájdalom. Múlik az ellazultságon (bár én még izgulni sem izgultam), a párod méretein és odafigyelésén, de főleg azon, hogy "hogy vagy felépítve" :D

Ne görcsölj, ha úgy érzed abban a pillanatban, hogy semmi kétséged nincs (én megfogadtam, hogy a legkisebb aggálynál abbahagyjuk, de nem volt), akkor biztos, hogy csodálatos lesz, mert csak a szép marad meg róla. De készülj fel, hogy nem mindig olyan, mint az amerikai filmekben :D

2013. márc. 12. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!