Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek a barátommal?
Egyszerűen túl durva...volt olyan hogy meg ujjazott és annyira hogy kb 3 napig fájt oda lent. Ha szólok neki h elég akkor sem hagyja abba. Szexnél is ugyan ez kb. Ő azt hiszi hogy úgy fogok el élvezni hogy erőből elkezd dugni. Pedig mondtam már neki h ez nagyon nem így működik. Nem élveztem még el sosem ezért ő nagyon rajta van ezen. De hogy élvezzek el ha egyszerűen fáj??? Egyébként sincs kis szerszáma én pedig túl szűk vagyok de nem érti meg. Es neha raadasul tovig be nyomja ami tegyuk hozza nem a legkellemesebb erzes...Azt hiszi nekem jó. Most ezzel mit lehet kezdeni? ?
Valaki volt már hasonló helyzetben?
Kevésbbé szofisztáltan kifejezve: ha nem tartja tiszteletben amit kérsz (óvatosabban, lágyabban stb.) akkor küld el a büdös p...-ba! Pont tojik rá, hogy neked jó vagy sem, vagy mit szeretnél - de gondolom ez nem csak a sexben van így. Ez nem fog változni, ne várj túl sok jót ettől a kapcsolattól (hacsak nem élvezed ha majd pofon vág mert pl. hideg a vacsora).
Keress másik barátot akit nem csak saját maga érdekel, hanem Te is.
Neki jobb vagy, mint egy guminő.
Hogy neked milyen, az még nem érdekli.
Ha nem ért a szóból, hát kitenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!