Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A prostizás tényleg ennek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A prostizás tényleg ennek a bízonyítéka?

Figyelt kérdés

Egy másik kérdésnél olvastam ezt a választ!

“Mert tudod hogy az a végső beismerése annak, hogy soha nem lesz csajod. Hogy képtelen vagy megtenni azt ami millióknak természetes. És ezt senki nem akarja valóban, a lelke mélyén beismerni. A qrvázás a kudarc beismerése, beletörödése.”

2019. aug. 6. 14:11
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem ez hülyeség. Voltam szolgáltatónál és utána lett párkapcsolatom.
2019. aug. 6. 14:14
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Ezt a luzer emberek mondjak,akik inkabb feladjak.
2019. aug. 6. 14:19
 3/8 anonim ***** válasza:

Hello

Ez az én válaszom. Az hogy igy van e azt nem tudom, ez csak az én véleményem. Én igy élem meg.

Annál a kérdésnél a kérdező szűz volt, ahogy én is.

Nyilván akinek van szexuális élete, vagyis előtte , utána is van/volt nője, azaz képes nőkkel kapcsolatot kialakitani, azokra nem vonatkozik. Akik erre nem képesek ilyen olyan okok miatt azoknak a hivatásos lány sem tud segiteni. Nekik orvosi segitség kell. Rengeteg szép, megbizható vagy csak dőgös prosti van, mégse járnak hozzájuk a magunk fajta gátlásos emberek. Egy prosti csak szexet ad pénzért, mig egy kapcsolatban egy nővel érzelmi alapon müködik. Teljesen más....

2019. aug. 6. 14:23
 4/8 anonim ***** válasza:

nem,, kizáró ok, a nős férfiak pl. a diszkréciót keresik a prostiban, vagy a kimondhatatlan, szokatlan vágyakat.

De oka van annak, hogy sok kérdést olvasunk itt 20-25 éves fiatal fiúktól, akik feszengenek, mert prostival tervezik elveszteni a szüzességüket.

2019. aug. 6. 14:26
 5/8 anonim ***** válasza:
50%

#3: és azóta elmentél orvoshoz és helyretett téged, lett párkapcsolatod és minden happy?

Tök jó, hogy ez a véleményed, de, ha nem lépsz utána, akkor mit sem ér.

Én szüzen mentem el egy hivatásoshoz, hogy megtanítson csókolózni és átessek az első szexuális élményen. Nagyon nem mindegy, hogy kit választasz erre, én több hétig nézelődtem, többnek írtam és beszélgettem velük mielőtt választottam.

Az tény, hogy nem ezzel kell kezdeni. Én előtte már sokat dolgoztam magamon, hogy a nők közelsége ne jelentsen problémát. Több női barátom lett, nyugodtan tudtam már velük beszélgetni, fizikai kapcsolatot felvenni. Innen már csak egy lépés választott el az intimitástól, de a szexuális tapasztalat hiányát nem az első lehetséges párkapcsolatomnál akartam pótolni. Ez a végét jelenthette volna. Szóval elmentem és szép lassan rávezetett a dolgokra.

Ezáltal leomlott az utolsó fal, ami a magányban tartott. Tehát, ha ilyen helyzetben vagy, igenis menjél el egy megfelelő hivatásoshoz és lépj tovább.

2019. aug. 6. 14:35
 6/8 anonim ***** válasza:

#5 ne haragudj de nem értek veled egyet.

De ez nem kötelező.

Szerintem ha már előtte is "képezted" magad és nem okozott gondot nőkkel lenni akkor az se okozott volna hogy meghódits egyet akivel lefeküdhettél volna. És nem kellett volna prostihoz menni.

De különbözőek vagyunk. Ha neked sikerült örülök neki és sok szerencsét és boldogságot kivánok a párkapcsolatodhoz.

És akik úgy érzik segitene azok ne habozzanak, tegyék meg, hátha tényleg azzal átszakad a korlát.

2019. aug. 6. 14:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem. Aki prostizik, annak van pénze rá, ennyi és semmi több jelentősége nincs.
2019. aug. 6. 16:06
 8/8 anonim ***** válasza:

#6 persze, nem kötelező egyetérteni. Ugyanakkor, ha te még nem létél túl ezen a dolgon, a véleményed nem releváns. Én is sokat őrlődtem azon, hogy hivatásoshoz menjek-e vagy sem, de végül jó döntésnek bizonyult.

Az biztos, hogy könnyen mellényúlhatsz ezzel; ha a nő nem teszi oda magát érted, nem próbál a személyedre is hatni, csak szétdobja magát, hogy "na, gyere", akkor semmit nem ér.

2019. aug. 6. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!