Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak itt a gyakorin, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak itt a gyakorin, vagy pedig a valóságban is kevés a 13 centi a lányoknak?

Figyelt kérdés

Van barátnőm akivel hamarosan szexelni fogunk, de ha volt már nagyobb farkú fiúval akkor csalódni fog bennem?

A hosszához képes vastag :)

2019. aug. 6. 13:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mennyi férfi van itt.
2019. aug. 6. 18:29
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerencsére nekem is 13.Nyugalmiban.Bár csak 10cm látszik és ilyenkor kis kedves kicsike és nem bánt senkit.Amikor ronda nagy lesz akkor a barátnőm elrejti.
2019. aug. 6. 20:34
 13/14 anonim ***** válasza:
Hogy te milyen szerencsés vagy koma.
2019. aug. 6. 20:47
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem vagyok szerencsés.Azt mondta a nőm hogy csak 16centis kisfarkú vagyok.Két kezébe fogta így tudta szemre centi nélkül.Ha lenyomom a tövén a felesleget akkor egy 18centis 4 széles rudat látok.Bármekkora farkad van abból biztos 1-2centivel kevesebbet vagy bent.Pláne ha van egy jó kis fogni való a hölgyön.Lehet egy kis apró nő de hegyes kiálló kemény húsú a feneke így bármilyen méretet felvesz,vagy akár széles csípőjű de valahogy jobban odaférsz.Amúgy kétfajta nővel találkoztam,egyikbe jobban passzol a 12-13 ott a végét érezni kinn van egy jó 5centi és a másik amelyiknek tövig 17-18mélyen benyomva lehet csak érezni a hegyével a végét.Illetve van nyújthatatlan aki hiába izgul fel,nedves és a hüvelye vége mégis kemény,fájt tőle a farkam meg van amelyiké puha nyúlós,élvezetes,öröm bódottá.
2019. aug. 7. 03:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!