Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak itt a gyakorin, vagy pedig a valóságban is kevés a 13 centi a lányoknak?
Van barátnőm akivel hamarosan szexelni fogunk, de ha volt már nagyobb farkú fiúval akkor csalódni fog bennem?
A hosszához képes vastag :)
Nem bírom ezeket a kérdéseket minden nap, csinálnék egy külön kategóriát "Lőcsméret" névvel aztán oda a sok komplexusos feltehetné a kérdéseit és nem ez a témakör lenne állandóan szétspammelve. -.-
Miért csalódna? Akkor csalódna ha egy béna szerencsétlen vagy. A lányoknak (elmondom századjára is) sokkal kevésbé pontos ez a centizgetés mint a férfiaknak, konkrétan azt sem tudom mekkora egy 13 centis. Nekem kicsi, átlagos és nagy fsz létezik nem ilyen 13 meg 15,5 centis a 13 pedig bőpven az átlagos alsó határa, guglizd meg. 🤦
A G-pont a hüvelyben nincs 10 centi mélyen sem ami egy érzékenyebb terület. A hossz eleve nem lényeg, hanem a vastagság, de nem csak egy fiú lehet vastag, egy lány i slehet szűk. Szerencsétek van passzoltok egymáshoz.
De ha alaposan felizgatod, akkor nem lesz gond.
Egyik exem tág volt, nekem meg nem túl nagy, kb. mint neked.
És mindig ki tudtam elégíteni és elégedett volt a szexuális életünkkel. Pedig neki is volt nálam nagyobb méretűvel dolga. Nem a méreten fog múlni nyugi. ;)
Na akkor tisztázzuk le ma is a farok méret kérdést, a 13 cm meg mindig átlag merethez tartozik, de sokkal fontosabb a vastagsag.
Nem csak azon múlik hogy kitudsz elégíteni egy lányt hogy mekkora a farkad.
Az összes szubjektív véleményen alapuló szexuális kérdésre egyet lehet mondani: van akinek igen, másnak meg nem.
De értsük már meg, (ha csak nem szélsőségesen kicsi/nagy méretű a nő/férfi) a szex minősége csak és kizárólag a szexuális kultúra függvénye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!