Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy manapság már a globális felmelegedés miatt van nagyobb pénisze a fiataloknak?
"A selejt kisfarkúak egyedül halnak meg, a mai nők nem szeretnek selejt géneket továbbörökíteni és a kisfarkúság a férfiatlanság egyik jele."
Akkor azt mondod, hogy azon kisgyermekes, a feleségükkel meghitten a babakocsit tologató gondoskodó mintaapukák túlnyomó többsége valójában egy eres, masszív dagadó nagyfarkú szexuális álomcsődör, aki éjszakánként kéjesen megdöngöli a feleségét, az újdonsült anyukát, amikor már a picik elaludtak a szomszéd gyermekszobában? Elég izgalmasan hangzik. Bár pont emiatt nem lesz nekem soha se esélyem gyermeket vállalni. Mert nekem is selejt a génem (15/3,5 a pö**öm és 170 vagyok)
Mennyi hülyeség egy kérdésben már ne haragudj. Ex sportolóként a zuhanyzóban láttad a többiek merev "16-18 centis" farkát?
Másrészt még ha a feketék farka jelentősen nagyobb is lenne átlagban (ami tudományosan nem igazolt), akkor is azt gondolod hogy az az egykét centi jelenti az élet-halált a hőleadás útján? :D
Mert az evolúció amúgy így működik. Ahhoz, hogy a farokméret a felmelegedés miatt nőjön a kisfarkúaknak meg kellene halnia hőgutában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!