Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet ez? 21/l
Figyelt kérdés
27 éves szűz, teljesen tapasztalatlan pasival ismerkedtem meg.
Semmi köze nem volt eddig nőhöz, egyetlen randija sem volt.
Nem igazán tetszik a pasi, de szexuálisan vonzódom hozzá. Felajánlottam neki a barátság extrákkal dolgot.
Még gondolkodik rajta... jó lesz ez? Meg fogja bánni, ugye?
2019. aug. 3. 12:05
11/19 anonim válasza:
mivel ő komoly kapcsolatot szeretne vele, ahogy írtad, így nyilván érzelmeket is táplál irántad. Emiatt lehet, hogy belemegy, persze annak reményében, hátha kialakulhat valami komoly köztetek. Részedről kétlem, hogy ez megtörténne, ő meg nagyot koppan. Ami pozitív végkimenetel lehet, hogy legalább elveszti a szüzességét, de érzelmileg mindenképp sérülni fog. Szóval bánni is fogja, meg nem is...
13/19 anonim válasza:
Nem is értem min gondolkodik?
Én egész biztos hogy benne lennék.
21F
14/19 anonim válasza:
Az ilyen lányok azért keresnek gyengébb külsejű pasikat, mert a jó pasik nem állnak velük szóba. Tehát egy gyengébb külsejű nő, örömét leli abban, hogy fölötte állhat egy még gyengébb pasinak.
Valójában ideális a helyzet, legyél a csaja, egész életedben a tenyerén fog hordozni.
Vagy esetleg nőlj fel agyilag is te 21/l
15/19 anonim válasza:
Hogy több évtized alatt én miért nem tudtam összejönni ilyen barátság extrákkal csajjal? Nos ezt nagyon-nagyon sajnálom!
16/19 anonim válasza:
Nem jó ötlet ez. Nem értem mit kell ezen gondolkodni, ez a pasi egy papucs, ha rajta múlna sose jutna el A pontból B-be.
17/19 A kérdező kommentje:
Visszautasított :(
2019. aug. 3. 19:44
18/19 anonim válasza:
Sajnálom,eléggé nagyon hibát követett el, ne légy szomorú nem ér annyit.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!