Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jó ötlet a vigasz szex?
Hát én nőként ha ennyire szarul lennék egy szakítás után az lenne a legutolsó hogy a szexre gondoljak és ez miatt behállózzak egy pasit hogy a farkával simogassa kicsi össze tört lelkemet ....
Hamarább Grill partyznék a barátnőimmel.
De ha jó társaság se gyógyír akkor mindenféleképpen szakemberhez fordulnék fel keresnék egy pszichológust.
26N
Férfiként én ilyenkor (többéves kapcsolatok, letört lelkivilàg, csalódottsàg érzése a maxon) el szoktam menni kurvàzni.
Egy csepp vigaszt nyújt, de éppcsak annyit, h este ne idd magad a föld alà.
Engem a múlt héten hívott fel egy lány barát ppnt ezért. Szétmentek a barátjával és felhívott magához. Fogalmam se volt mit akar csak leírta mi történt és egy baráttal akar beszélni róla.
Felmentem és meztelenül fogadott. Szexeltünk de megegyeztünk hogy nem jövünk össze most mert össze van törve. Várunk a dologgal.
Azt mondta hogy ha nem mentem volna el hozzá akkor egy vadidegent szedett volna össze valahonnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!