Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet ez? 21/l
Figyelt kérdés
27 éves szűz, teljesen tapasztalatlan pasival ismerkedtem meg.
Semmi köze nem volt eddig nőhöz, egyetlen randija sem volt.
Nem igazán tetszik a pasi, de szexuálisan vonzódom hozzá. Felajánlottam neki a barátság extrákkal dolgot.
Még gondolkodik rajta... jó lesz ez? Meg fogja bánni, ugye?
2019. aug. 3. 12:05
1/19 anonim válasza:
Ezen gondolkozik ugy hogy szűz..? Nem normslis a pasas. N
2/19 anonim válasza:
Az Ő nevében nem tudok véleményt mondani, de sok pasinak nagyon tetszene!
3/19 A kérdező kommentje:
Ő komoly kapcsolatot szeretett volna, de annyira nem tetszik a pasi.
2019. aug. 3. 12:08
4/19 anonim válasza:
szerintem meg fogja bánni, ha gondolod én benne lennék veled! 29/F
5/19 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, hogy azt fogja megbánni ha belemegy. Nem szeretném megbántani.
2019. aug. 3. 12:11
6/19 anonim válasza:
Mi visz rá teged arra, hogy egy ilyen életképtelen figurával vesződj? Neked mi a jó ebben?
7/19 anonim válasza:
Sose értettem, ha valaki nem tetszik, hogy tud vonzani szexuálisan. Ez akkora baromság.
8/19 anonim válasza:
Ha annyira nem tetszik a pasi akkor nem jó ötlet! Szexelni mással is tudnál!
9/19 anonim válasza:
Volt olyan barátnőm (és csak barátnő), aki kifejtette őszintén, hogy nem tudja miért, de őt nagyon vonzzák az ilyen soványka, nyeszlett, kis félős szűz pasik, ellentétben a normális megtermett, izmos pasikkal. Inkább egy kevésbé jóképű, külső adottságokban hátrányosabb helyzetű, gyengébb pasi ölelné meg és csókolná nyakon úgy szenvedélyesen, mint egy Brad Pitt, mert előbbitől lehet elsírná magát, olyan jól esne neki. Szóval lányok/fiúk, van ilyen, nekem volt szerencsém barátkozni (kisebb extrákkal, ami még nem szex) egy ilyen lánnyal évekig. Lett volna lehetőségem szexre is simán, kezdeményezte is sokszor, csak úgyszintén féltem az érzelmi következményektől. Viszont most 28 éves fejjel, már annyira nem izgatna, hogy kivel veszíteném el, csak picit is legyen az ideálom külső-belsőre, de már nem lenne feltétel a szerelem. Azon én is csodálkozom hogy ez a 27 éves srác még mindig gondolkodik ilyen lehetőségen.
10/19 anonim válasza:
Ha gondolod írj privátot, voltam hasonló helyzetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!