Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 37 éves férfi vehet komolyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

37 éves férfi vehet komolyan egy 18-19 éves lányt? Vagy csak a szexet látja benne?

Figyelt kérdés
2019. aug. 3. 09:45
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha olyan akkor igen.
2019. aug. 3. 09:50
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez a lánytól is függ!
2019. aug. 3. 10:00
 3/9 anonim ***** válasza:
31%
37 éves férfi keressen barátnőt az ő korosztályában, nekem erről ez a véleményem.
2019. aug. 3. 10:00
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez teljesen függ a férfitől és a nőtől is. Van olyan ismerősöm, aki 40 éves, és kb csak a fiatalabb csajoknál próbálkozik, de nagyon durván.(értsd kb minden egyes helyen leszólítja őket) Persze a fiatalabb csajoknak nem kell, de ha mégis sikerül neki valami(3 havonta 1 csaj) akkor csak szexre kell neki.

Aztán van egy másik véglet. Az egyik középiskolai osztálytársam még középsuliban összejött egy 15 évvel idősebb pasival. Két éve házasodtak össze, és most a gyereket várják.

2019. aug. 3. 10:40
 5/9 anonim ***** válasza:
91%
Én egyiket se látnám benne, hanem valami mást esetleg.
2019. aug. 3. 13:32
 6/9 anonim ***** válasza:
75%
Ez már nagyon sok idő korban. Még 29 belefér, de hogy 37. Csak szexet lát benne.
2019. aug. 3. 14:29
 7/9 anonim ***** válasza:
75%
Én ha 37 éves lennék akkor a lányomat látnám benne. Egy apa-lánya kapcsolat. Semmi több.
2019. aug. 3. 15:23
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha érzelmileg vagy értelmileg van némi lemaradása vagy deformitása, akkor nem kizárt hogy komolyan veszi. Ha minden rendben van vele akkor viszont csak szexre tud használni egy ennyire fiatal lányt.
2019. aug. 3. 19:37
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Én 39 éves vagyok, és mivel semmilyen kapcsolatom nem volt nőkkel, nem csak a szexet látnám benne. Ugyanúgy érdekelne a személyisége is.
2019. aug. 4. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!