Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, szexkapcsolatban vagy alkalmiban is tudnátok gyengéd lenni a lánnyal?
Pl. ő nem akar vadulni vagy egy kis törődésre vágyik, belemennétek?
Figyeltek a lány igényeire is?
Én nem mennek bele se alkalmi a, se szex kapcsolatba, de nyilván gyengéd lennék vele, ha ez a kívánsága.
Szerintem alap, hogy egy értelmes férfi figyel a lány igényeire, mert sajnos vannak akik egy fadarabnak nézik a csajt, akivel azt csinálnak amit akarnak.
Jól fogalmaztad meg a kérdést, egy FÉRFI minden esetben figyel a partnerére, az igényeire, egy pasi, hapsi, krapek, srác stb. meg egy párkapcsolatban sem mindig.
Mindazonáltal rossz "üzletet" kötsz, ha sexel akarod elnyeri a törődést, odafigyelést... = fennállhat a kockázata, hogy szimplán kihasználnak. Akkor és ott figyelmesek veled, amibe többet gondolsz bele mint amiről szól és ezt a végén csalódás követheti. Ne azért bújj ágyba valakivel mert szeretetre vágysz, hanem azért mert kedved van hozzá és élvezni szeretnéd az adott partnerrel a sexet!
Én jellemzően nem az a vad típus vagyok, szóval természetesen csakis a gyengéd, törődős együttléteket szeretem.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!