Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha alkalmiban vesztettem el ráadásul 20 évesen?
fiú vagyok
ha lesz barátnőm és megtudja akkor szánalmas leszek a szemében?
Semmi ciki nincsen benne :) Ha normális lány lesz nem fog neki számítani hogyan veszteted el :)
23/L
Nem, gáz, nem leszel szánalmas. Lehet, hogy ő is úgy vesztette el, sőt. Az első komoly kapcsolatom, aki lehetett volna, egy brutál k****a volt előttem, és akkor kezdett el normálisan randizni, amikor épp megismerkedtem vele. Sok nőnek van olyan korszaka, hogy egy év alatt 15 évesen lefekszik 5-10 pasival a diszkóban, aztán rájön, hogy ez nem jó, kiég, és vége is. Utánam még max. 2-3 férfivel randizhatott, aztán elég hamar, 23-24 évesen meg is házasodott, és azóta együtt vannak. Szóval a nőknél is megtörténhet, hogy van egy alkalmis korszaka, aztán úgy megváltozik, hogy ha évekkel később beszél róla, el se hiszed.
28F
Nem gáz, de ne legyél már ilyen nyápic. Legyen kis önbizlamad, mert az ilyen fiúk nagyon kiábrándítóak.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!