Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha későn vesztettem el és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha későn vesztettem el és csak kalandok jöttek össze eddig, attól még valamikor lehet normális életem? F

Figyelt kérdés

Nem tudom miért de szerelmet nem tudok találni. Nem szeretnék egyedül élni örökre. Meg szeretnék gyerekeket is.

De mivel tiniként nem csajoztam, emiatt sokszor azt érzem hogy le vagyok maradva, és nincs tapasztalatom emiatt normális kapcsolatom is nehezen lehet.

Szerintetek van összefüggés ezek között?

2019. jún. 25. 16:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Nincs. Önértékelési problémáid vannak, amiket felsoroltál, azok a következmények...
2019. jún. 25. 16:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Kapásból tudnék neked leányt mutatni, aki hasonló problémával küzd mint te. Vágyik a nagy Ő-re...
2019. jún. 25. 16:12
 3/3 anonim ***** válasza:

Nincs összefüggés

L

2019. jún. 25. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!