Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexkapcsolatban mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolatban mennyire gyakori az ilyen? Erez irantam?

Figyelt kérdés

Legutobb kemenyebben dugtam meg a szokasosnal, ezert aztan magamhoz oleltem picit, amit lathatoan elvezett es nem is nagyon akart elengedni.

Kb hetente egyszer talalkozunk.

Az elejen mar megbeszeltuk, hogy csak szex, aztan most felhozta, hogy beszeljunk egymas szexualis vagyairol, mert van nehany dolog amit szeretne kiprobalni, es ugy erzi, hogy megbizik bennem, mert jo velem a szex es erzi, hogy jo kezekben van amikor egyutt vagyunk, mert ovatosan nyulok hozza,figyelmes vagyok, de ugyanakkor kemenyen is dugok. Es ezt igy egy szemelyben meg nem erezte, ezert is hozta fel a vagyait, de cserebe kivancsi az enyemekre is, mondtam neki, hogy szeretem popoba csinalni, es o mondta, hogy semmi gond, nem rajong erte de ha elore megbeszeljuk akkor elokeszul es seggbe dughatom, boldogga tenne ha oromet okozna nekem.

Na az utolso mondatan kattogok, meg ugy ezen az egeszen, mert nem szeretnem erzelmileg kihasznalni, es nekem furcsa ez az odaado stilis szexkapcsolaton belul.. Vagy csak azert mondhatta, mert en is meghalgattam a vagyait, es mondtam hogy kiprobalhatjuk, szerintetek?

24 evesek vagyunk mindeketten.

Harom honapja tart a viszony.

2019. júl. 4. 16:45
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Normális
2019. júl. 4. 16:47
 2/9 anonim ***** válasza:
82%
Neki mi a vágyai? 🙂
2019. júl. 4. 16:52
 3/9 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem semmi gond, normális. Élvezzétek ki! :) :) Ha már rám nem mosolyog a szerencse egy-két jó szex képében... :(

F

2019. júl. 4. 16:54
 4/9 anonim ***** válasza:
52%
Ha így töri magát a csaj, akkor szeretné, ha nem csak szexkapcsolatra kellene neked. A szexkapcsolatnál többet nem akaró csajok jellemzően elég kemények a szexpartnerükkel, sokat kritizálják, beszólnak azért is ha megnyomott magán egy pattanást. Kb. az a hozzáállásuk, hogy ha nem azt csinálod pontosan és akkor, ami nekik pont tetszik, akkor simán kiraknak, te egy pótolható senki vagy.
2019. júl. 4. 17:17
 5/9 anonim ***** válasza:
54%
Nokent nem volt meg reszem ilyenben es nem is lesz, de szerintem elkepzelheto hogy neki fontosabb vagy mint o neked, es ezt tisztaznod kell vele meg az elejen. Lehet hogy o sem tudja hogy erez, de azert alltalaban az emberek, foleg a nok ugy mukodnek hogy ha lefekszenek valakivel fokepp ha rendszeresen akkor elkezdenek erzelmeket taplalni iranta es kotodni, ez biologia es szerintem minden szivtelen ember igy van ezzel
2019. júl. 4. 17:33
 6/9 anonim ***** válasza:
54%
Nokent nem volt meg reszem ilyenben es nem is lesz, de szerintem elkepzelheto hogy neki fontosabb vagy mint o neked, es ezt tisztaznod kell vele meg az elejen. Lehet hogy o sem tudja hogy erez, de azert alltalaban az emberek, foleg a nok ugy mukodnek hogy ha lefekszenek valakivel fokepp ha rendszeresen akkor elkezdenek erzelmeket taplalni iranta es kotodni, ez biologia es szerintem minden nem szivtelen ember igy van ezzel*
2019. júl. 4. 17:33
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez egyáltalán nem jelent érzelmeket. Persze ettől még kedvelhet. Van, akinek sokkal jobban számít az átlagnál, hogy a másiknak örömet szerezzen együttlét közben. Én is ilyen típus vagyok egyébként. És azért nem mindenki úgy szexel, mint egy robot, azért van, aki ezt leszámítva is elég emberi. Azért ha végiggondolod az ölelés nem feltétlenül a szerelem jele.
2019. júl. 4. 19:41
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt olyan szexpartnerem akivel ölelkezve aludtunk szex után.

Nekem annyit jelentett, hogy nem vagyunk fából. Nèha az arcát is simogattam míg beszèlgettünk szex után.

Így, hogy szántunk egy kis időt egymásra. Kialakult a bizalom ès kiderült, hogy mindkettőnket izgat a bdsm. Onnantól kezdve mègjobb lett a szex. De aztán is volt utána szinte mindig ölelès ès alvás. Olyan is előfordult, hogy egy gyors párperces orálra találkoztunk, aztán pihetünk együtt az ágyban.

Biztosra kijelenthetem, hogy nem voltam szerelmes a pasiba. Csak így vagyok össze rakva. Ő sem volt szerelmes belèm. Ő szakította meg velem a kapcsolatot.

Ettől függetlenül, lehet hogy ez a csaj èrez valmit irántad. De ez, amit leírtál, nem egyèrtelmű jele annak. Èlvezzètek amíg tart ès ne agyalj ezen.

Majd szól, vagy elkezd fèltèkenykedni.

2019. júl. 5. 01:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Én például szeretek örömet okozni a másiknak, és izgat ha a férfi vágyait teljesíthetem. Akkor is, ha én nem elvezem valójában, nagyon beindulok tőle. Lehet ő is ilyen.
2019. júl. 17. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!