Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan derítsem ki, hogy akivel szexkapcsolatban vagyok, az hogyan érez irántam? Többet is akarna-e?
Figyelt kérdés
A szex pazar.
Csak egymással szexelünk.
4 hónapja tart.
Barátok lettünk.
Mindent megbeszelünk egymással.
Találkoztunk már szex nélkül is.
Nagyon jól kijövünk.
Szerintem kb minden passzol köztünk.
2016. dec. 9. 17:38
1/7 anonim válasza:
Gondolom te vagy a lány.
Ne kérdezz semmit, mert elriasztod. Csak élvezd hogy van.
3/7 anonim válasza:
pfej az ilyen nőket sosem tartottam sokra
4/7 anonim válasza:
Hetente min egy ilyen kérdés van kiírva ezen az oldalon. Odadobjátok magatokat a pasinak, aztán csodálkoztok, ha nem akar tőletek komolyabb kapcsolatot. Miért akarna? Nem dolgozott meg értetek, nem küzdött, nem szenvedett, csak az ölébe hullottatok. Így pedig nem becsül semmire.
5/7 anonim válasza:
Szívem, én is így kezdtem az elején aztán a 4 hónapból lassan 4 év lett, és még azóta sem vagyunk együtt. Bár én nem bánom, nekem jó így, de ne legyél naív :)
6/7 anonim válasza:
Azt írod, minden jól működik köztetek. Akkor hol van itt a gond? Mi az ami hiányzik neked? Az hogy nem mondogatja folyton azt, hogy így szeret, meg úgy szeret? Az összetartozás és a szeretet érzése nem attól függ, mennyiszer mondja egymásnak két ember azt hogy szeretlek, imádlak stb. Ha nem működne a kapcsolatotok, vagy nem éreznétek egymás irányt semmit, akkor az már 4 hónap alatt valószínűleg kiderült volna, és koránt sem tudnátok olyan kapcsolatban lenni egymással ahogy azt leírtad a kérdésedben. Azt pedig hogy esetleg össze is költözne-e e veled, úgy tudhatod meg, ha felveted neki az ötletet és ha van rá lehetőségetek akkor kipróbáljátok. Ha mindent meg tudtok egymással beszélni, akkor valószínűleg ez sem lesz ez alól kivétel.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2016. dec. 10. 15:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!