Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális a szexkapcsolatban az állandó napi beszélgetés, a becézés, stb? (Többi lent)
Van egy szexkapcsolatom. A srác minden nap megkérdezi, hogy hogyan aludtam, vagy milyen napom volt, stb... Szinte egész nap beszélünk. Van amikor ő ír rám reggel már, de van amikor én őrá.
Az egyik alkalom után azt mondta, hogy jól érezte magát a szexen felül is. Vagy múltkor például elkezdett becézgetni. Ez még sima szexkapcsolatnak számít vagy itt már egy picit többről lehet szó részéről?
Csak arra lennék kíváncsi, hogy ez még normális-e egy ilyen kapcsolatban. Azt, hogy csak ürítésre használt az köszönöm mellőzni,mert felfoghatjuk úgy is, hogy én "használom".
Igen, lehet, hogy tapasztalatlan vagyok, azért vagyok kíváncsi a nálam jóval tapasztaltabbak véleményére.
Előre is köszönöm!
30/N
Ne ,reménykedj!! Csak használ!!! Ürítésre! Amíg nincsenek közös programok vagy ottalvád,addig fogdd fel,hogy csak használ!!!! Ezt meg kamuzza ,hogy jól érzi magát veled,hogy ott ne hagyd!
Szóval ne reménykedj
Kedves 5-ös! Köszönöm az építő jellegű hozzászólásodat.
6-os, nem nős.
A többieknek is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!