Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék ha túl izgató a barátnőm és ezért hamar elmegyek?
Figyelt kérdés
Nagyon csinos, gyönyörű teste van, irtó szerencsésnek érzem magam, hogy ennyire szép lánnyal feküdhetek le, de sajnos annyira izgatott vagyok már attól is ha meztelen látom, hogy alig bírom pár percig. Korábban ezzel nem volt gond, de vele egyszerűen nem tudok nem elévezni.2019. aug. 2. 13:45
11/11 anonim válasza:
Plusz egy tanács az első válaszolóéhoz. Van benzokainos gumi. Mi olyat használunk, mert alapbol gumit használnánk. Durex Mutual Pleasure a neve. Szex előtt vedd fel, amíg nyalod, addig hatni fog. Kicsit el is kenheted a makkodon. 👌🏼 Nem szégyen. Ha a baratnod érett gondolkodású és megértő, nem ciki. Párom 3 éve ilyen. Azért javult azóta a helyzet és nem 5 perc alatt megy el. 😀 De engem ez csak izgat. Ja és , ha több menet van, szerintem az sem probléma. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!