Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak engem taszítanak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem taszítanak a fétissel rendelkező pasik? Miért nem lehet hagyományosan szexelni?

Figyelt kérdés

2019. aug. 2. 11:40
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
24%

Abszlotul nem csak téged taszitanak, de sajnos egyre kevesebb normális van.

Ha tudsz, legalább olyat keress, akinek a fetise ártalmatlan, és nem pedig erőszakos.

2019. aug. 2. 16:33
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mindenkinek van valami extra kívánsága akár férfi akár nő... Én pl. imádom, ha a partnerem nyögdécsel, felizgat, hogy jó neki,bár nem tudom ez mennyire "extra" lehet full alap dolog.

20/F

2019. aug. 3. 05:17
 33/35 anonim ***** válasza:
91%

A kérdező érzelmi intelligenciája nem túl magas szinten van!

Ha ezzel rendelkezne, akkor elfogadná, ahogy az emberek mások természetre, külsőre, ugyan úgy mások szexuális igényekben is és ez normális. Legfeljebb 2 ember nem illik össze!!

Remélem a társadalalom nagy része nem akar megfelelni ilyen szűk látókörű embereknek, aki olyan EGO-s, hogy normálisnak csak önmagát tekinti.

Én maximálisan tisztelem ha valakinek van önismerete, önértékelése és nem elnyomja hanem ezen a téren is vállalja önmagát.

Ez az igazi felnőtt viselkedés!!! Az őszintesèg és nyitottság a legfontosabb a kapcsolatban. Senki semmit nem kell hogy elnyomjon magában ami veleszületett tulajdonság!! Főleg nem ilyen buta emberek miatt.

Aki ilyen kérdést kiír, vélelményem szerint soha nem élt őszinte és érzelmileg is gazdag kapcsolatban!!

Szánalmas!

48 N

2019. aug. 3. 05:27
 34/35 anonim ***** válasza:
21%
Nem csak téged. Nekem nincs fétisem, ahogy a korosztályom nagy részének. F 42
2019. aug. 3. 22:33
 35/35 anonim ***** válasza:
100%
#6 akkor én sem vagyok férfi csak mert sok minden elképzelés izgat a jó nőkkel kapcsolatosan! 24/f 😀
2023. nov. 12. 12:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!