Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket nem taszítanak a kigyúrt jópasik?
Nem szabad általánosítani,azért mert volt az életedben egyetlen egy kigyúrt,öntelt pasi,aki semmire sem volt jó.
Az én barátom is elég izmos,igényes,emellett,családcentrikus és nagyon jó humora van.Mondjuk ha nem jött volna ő be,akkor is inkább egy férfiasabb,jó kiállású pasival kezdenék,ha már lehet választani.
Nem gondolod, hogy ez egy kissé érdekes gondolkodás?
Szerinted egy pasinak is így kéne gondolkodnia egy számára csinos nőről?
Egyszer volt dolga egy jó testű hülyével és onnantól már csak a számára csúnyának gondolt nőkkel kéne összejönnie? Gondolkodj már egy kicsit, ne legyél ennyire felületes.
Amúgy nem taszítanak, sőt! Nálam az egy plusz pont, bár ez függ magától az embertől is. Van akinek kifejezetten jól áll a mackós stílus is. :)
Kicsiszivem, ha neked tetszik a palid, de masnak nem akkor eldobod?
Olyanokkal jossz ossze amilyenekkel akarsz. Engem a tul fitt lanyok nem vonzanak. Ez van, nem jonnek be a hajszalvekony vagy testepito csajok. Valszeg a kulseje miatt sokat dietazik, edz stb. Ezek miatt nem igazan lenne osszeegyeztetheto a kettonk eletstilusa.
A haverjaim meg csak az ilyen lanyokra csorgatjak a nyalukat. Tok mindegy mennyire sik agyilag szegeny. Jo segg = jo no nekik. Nekem masok az igenyeim es emiatt sosem kernem ki a velemenyuket. Meg persze nem is erdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!