Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok, kit taszítanak még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, kit taszítanak még rajtam kívül a nagyszájú diszkóribik?

Figyelt kérdés
Mindenkinek beszólogatnak, semmi romantika nem szorult beléjük. Azt hiszik, hogy minden fiúnak ők kellenek, de nekem uyan nem. Vannak még olyan srácok rajtam kívül, akik a csendes, figyelmes lányokat kedvelik?
2016. aug. 13. 17:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%
most rajongokat gyüjteni jöttél ide melldongetve hogy te rendes srác vagy? vagy csak veszekedést szeretnél provokálni hogy megtörölhesd a zsiros szádat a gép elött és jót mulass a sok veszekedőn?
2016. aug. 13. 17:48
 2/11 A kérdező kommentje:
Nincs provokatív célja, ez csak egy egyszerű kérdés volt. Ha nehézségekbe ütközik a megválaszolása, menj innen.
2016. aug. 13. 17:50
 3/11 anonim ***** válasza:

Engem is taszít. Ütöm őket.

26 L :P

2016. aug. 13. 19:40
 4/11 anonim ***** válasza:
Pacsizhatunk. Manapság sajnos ritka a "normális" értékrendű lány :( de ha mégis talál az ember, meg kell becsülni. 21/F
2016. aug. 13. 21:38
 5/11 anonim ***** válasza:

"de nekem uyan nem"

És ez kit érdekel? Nem fognak rád irni a csajok, hiába hiszed azt.

2016. aug. 14. 06:43
 6/11 A kérdező kommentje:
#5 Nem hittem olyat, hogy írni fognak. Mindenki magából indul ki.
2016. aug. 14. 07:56
 7/11 anonim ***** válasza:
Továbbra sem értem mi bajod van. Én meg utálom a káposztás tésztát. Kb ilyen színvonalú a kérdésed.
2016. aug. 14. 11:01
 8/11 anonim ***** válasza:
Wc-ben taknyosra szopatásra épp megfelelnek.
2016. aug. 14. 16:55
 9/11 A kérdező kommentje:
#7 Pedig a káposztástészta finom. Amúgy meg csak a csendes lányokat szeretném megnyugtatni, hogy ne higgyék azt, hogy minden srácnak a bulikirálynők kellenek...
2016. aug. 14. 17:34
 10/11 anonim ***** válasza:

"csendes lányokat szeretném megnyugtatni, "

Ők sz*ják le a legjobban a hozzád hasonlókat.

2016. aug. 14. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!