Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak engem taszítanak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem taszítanak a fétissel rendelkező pasik? Miért nem lehet hagyományosan szexelni?

Figyelt kérdés

2019. aug. 2. 11:40
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
78%
Nem tehet arrol valaki hogy fetise van, igy született, ez ellen nen tud mit csinálni, probalhatja elrejteni de úgyis vissza fog neki jönni
2019. aug. 2. 12:28
 22/35 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de szerintem mindenkinek van valami fajta extra kivánsága, nevezhetjük fétisnek is a szex terén, ami nagyon felizgatja, szerintem nem kell ezt túltolni ezt a kérdést, ráadásul a nőkre ugyanúgy igaz, csak magukba fogják inkább
2019. aug. 2. 12:42
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
... magukba fojtják inkább. Ráadásul egy "fétis" akkor lesz szerintem csak zavaró, ha túl egyoldalú, ráerőltetős, a másik szexuális önmegélését komolyabban zavarja. Meghát mi a fétis, és milyen fétis, az sem mindegy!
2019. aug. 2. 12:45
 24/35 anonim ***** válasza:
30%
Király is az "uncsiszex"
2019. aug. 2. 12:49
 25/35 anonim ***** válasza:
75%
A hagyományos szex az a sötétben misszionárius szigorúan gyereknemzés céljából. Minden más perverz dolog. Hagyjuk meg a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!
2019. aug. 2. 13:06
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
Meg csak annyit, a "fétis-es" nőkkel sokkal élvezetesebb volt számomra szex, minden tekintetben felszabadultabbak, nyitottabbak, kreatívabbak ...22-23#- as voltam.
2019. aug. 2. 13:26
 27/35 anonim ***** válasza:
82%

Attól mert valaki tudja mi indítja be, mire izgul még nem biztos, hogy fetisiszta.

A köznyelvi értelmezés sokszor félrevezető lehet.

Aberrációról a fétisek jelentős részében nem is beszélhetünk egyébként.

Attól, hogy neked a konvencionális (vanilla) szex az egyetlen izgató lehetőség, még nem kell lenézned másokat, akik nem csak a külső nemi szervekre izgulnak.

2019. aug. 2. 13:58
 28/35 anonim ***** válasza:
24%
Nekem se jönnek be a fétises férfiak.
2019. aug. 2. 14:28
 29/35 anonim ***** válasza:
68%
Hát nem tudom... Orál, anál, pisi, kaki, szájból hátra, majd onnan előre. Szóval számomra ez jobban taszító jelenség, mint pl.: egy lábfétises téma.
2019. aug. 2. 14:46
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszenek a szexis fehérneműk,főleg a body.De egy tornadresszt is szexisnek tartok ha egy megfelelő alkatú nőn van.Neked ez már fétis szint?
2019. aug. 2. 16:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!