Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak mièrt adódik lehetőség a szexre? Nekem meg miért nem? 23/F
#31 te hol élsz, melyik városba?
Bp ha egy olyan srác aki nem fullos odamegy egy csajhoz az elkezd segitségért sikoltozni, vagy üvöltve oltani hogy "takarodj te perverz" még akkor is úgy néznek rád mint egy szatirra ha megkérdezed melyik merre megy...
1. Hozd rendbe a külsődet először is mert valószínűleg ronda vagy, ezért nem akar egyik csaj sem dugni veled.
2. Kezdj el egészségesen táplálkozni, nézz utána neten, mindent kerülj amiben a minimálisnál több zsír meg cukor van. Jobb lesz tőle a közérzeted.
3. Cigit, alkoholt tedd le. Az összesen. Egy sört sem, rövidet felejtsd el. Ha cigizel, szokj le azonnal.
4. Kezdjél el kondiba járni. Ha nem tudod hogy kell, találj valakit aki tudja, és menjtek együtt. Vagy menj szeményi edzőhöz. Igen, drága lesz, de ezzel helyrejön az önértékelési zavarod, és ezt már megéri.
5. Vegyél normális cuccokat, ne turkálós szarokban járj. Kutass utána neten mi a trendi, divatos, férfidivat.
6. Menj el fodrászhoz és csinálj divatos sérót. Csajok egyből értékelni fogják.
7. Kezdj el társaságba járni. Figyeld meg hogy a népszerű pasik mit csinálnak, hogyan kommunikálnak, milyen testbeszédet használnak.
8. Kezdj el spanolni olyan srácokkal akik tudnak csajokat megfektetni, figyeld meg hogyan fűzik a csajokat, kérj tanácsot.
#34 és amikor andersen befejezte a mesét, kis balázska elaludt.
Nézz már körül az utcán, hány ilyen pasit látsz?
Jó ha a férfiak 10-20%-a ilyen. Igen tudom ez3rt viszik ők. A szinlgi csajok 80%-át...stb stb stb
De szerinted ez igy müködik, hogy egy lúzer odamegy egy menőhöz és azt mondja , haver én most veled lógok , meséld már el hogy kell csajozni. Meg a lepattanót begyűjtőm , nem gond???
Attól hogy valaki fodrászhoz megy vagy 7j ruhát vesz attól nem lesz stilusa. Az belülről jön. Max elegáns lehet a megjelenése, de még az se garantált.
Én pl bármit felvehetnék akkor is ordiatana hogy egy senki vesztes vagyok. Ha 120kg val nyomnék fekve, akkor is , max nem mernének beszólni...
Ha mindenki és minden olyan egyszerűen müködne ahogy irod, nem lennének szingli vagy 25+-os szűz fiúk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!