Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak mièrt adódik lehetőség a szexre? Nekem meg miért nem? 23/F
Bocs, de ha iígy gel tudod kapni a vizet egy netes fórumon. Akkor igazuk van, es egy frusztrált 23éves kisgyerek vagy.
Ha pofára esel fel kell állni... Ha megint pofára esel megint felállsz... Ez az élet nevű játék már csak ilyen.
Nekem 14 éves korom ota mindig jutott csaj, de en kajakozom 5 eves korom ota. Fiatalon szülői nyomásra. Kamaszkorom ota pedig mert látom, jogy emiatt mennyi mindenben jobb vagyok mint sokan mások... + Már ki is kapcsol...billetve csak ez kapcsol ki. Es az sem hatrány, hogy marha jól nézek ki tőle. Ja es táncolok, eljárok tarsas táncolni, de a kedvencem a shuffle. A csajoknak nagyon bejön a tánc, volt olyan salsa buli, amin 3 órán belül 2 csajt vittem ki a kocsiba... Ráadásul a 2.tudta, hogy előtte mar lerendeztem egy csajt, de ő is akarta.
Szoval előbb építsd fel magadat, aztan a jellemedet, aztan jöhetnek a puncik.
De ameddig egy fórumra kell kiírnod, hogy miért nem jut neked punci, addig nem is fog.
Hidd el ad az élet ! Csak te veszed észre vagy nem mersz élni vele! Mindenkinek ad.
Nálam negatívabb benább rondább fickót nehezen találsz mégis legalább 6 csaj volt aki 100% hogy szexelt volna. Úgy hogy szó szerint semmit nem tettem érte.
És hány volt meg? Nulla ! Mert mentálisan sérült vagyok és komplexusos. Soha nem mertem megtenni azt a plussz lépést sőt inkább romboltam az esélyemet.
Szóval neked is volt vagy lesz csak nem tudsz vele élni !
Abban a gondolatmenetben igaza van a hozzászólóknak, hogy nem az "élet adja" hanem mi maguknak is tenni kell érte. Még a legnagyobb Casanováknak sincs olyan, hogy mindig mindent megkapnak. Próbálkozások, kudarcok kövezik ki a siker útját is. A sikeres ember viszont feláll és megy tovább előre, a sikertelen megáll az út közepén és sajnáltatja önmagát, mástól várja a megoldást.
Te melyik csoportba szeretnél tartozni?
17#
Azt hiszed ettől igazad lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!