Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 40éves férfiként nem nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40éves férfiként nem nagyon érdekelnek saját korombeli nők/asszonyok inkabb a fiatalok érdekelnek. Ismerősök szerint ez nem normális. Szerintem nincs benne semmi extra?

Figyelt kérdés

2019. júl. 31. 11:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
62%

Azért nem normális, mert ha egy érett férfi a 18-20 éves kislányokkal van egy szinten, ott problémák vannak. Vagy az értelmi, vagy az érzelmi szinted nincs a korodnak megfelelő állapotban, ezt így ismeretlenül nem tudom megmondani.

De egy lelkileg és agyilag egészséges, normális 40-es a saját korosztályával érzi magát a legjobban, mert velük passzol az intellektusa.

2019. júl. 31. 12:51
 12/20 anonim ***** válasza:
33%
normális.engem is a fiatalok érdekelnek.44f
2019. júl. 31. 13:20
 13/20 anonim ***** válasza:
33%
Ha te is fiatalos vagy, akkor nincs belőle semmi baj.
2019. júl. 31. 13:58
 14/20 A kérdező kommentje:

11.

Azért gerjedek a "kislányokra" mert feszesek mindenhol ellentétben a 3gyerek utáni 40es nőkkel tudom vannak tipp topp 40esek akár 8gyerekkel.

2019. júl. 31. 14:46
 15/20 anonim ***** válasza:
93%
Persze hogy feszesebbek, de akkor téged csak szexuálisan vonzanak? Az természetes. Ott vannak bajok amikor egy kapcsolatban is jól tud velük működni egy idősebb pasi, mert akkor a pasinál gondok vannak. Egy egészséges 40-es kb megbolondul a kislányoktól pár nap után, mert nagyon más az értelmi szint. Más a világnézet, a jövőkép, az értékrend.
2019. júl. 31. 14:50
 16/20 A kérdező kommentje:

15.

Jogos észrevétel.

2019. júl. 31. 14:55
 17/20 anonim ***** válasza:
88%

Akkor lehet én vagyok a “normális” mert én pont hogy inkább agyonütném fiúkat lányokat egyaránt, azt a korosztályt akitet te részesítesz előnyben és inkább a korombeli érett nőket szeretem és nem azokat a kis fejlettlen nőietlen kislányokat?

Amikor én voltam annyi idős mint ezek a kis csírák már akkor is a 35-40 körülî nőket értékeltem és tekintettem rájuk nőként.

F/41

2019. júl. 31. 16:15
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
39 vagyok a lány 14 és mindennél jobban szeretem nem azért ahány éves egyszerűen így alakult
2019. aug. 1. 15:58
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
A szülei gondolom örülnek neked.
2019. aug. 1. 19:11
 20/20 anonim ***** válasza:
75%

A pasi,akivel kavarunk és barátok vagyunk,44 éves,vagyis 22 évvel idősebb nálam. Egyetemre járok, és szeretem az okos ,fiatalos idősebb férfiakat, éppen azért,mert érettek. Azért csak “kavarunk”, mivel nagyon eltérnek az életcéljaink,nem működne rendes kapcsolatként. Így pedig jól elvagyunk,amíg senkinek nem jön komoly.

Rengeteget tanulok tőle,nem csak a szex terén. Sokat hülyülünk, jól érezzük magunkat.

Lehet,hogy nem normális ez az egész..de nemkünk jó és a többi nem számít.

De kérdező,te biztos 40 vagy? Azért ez a “tesa/tesó” kifejezés nem erre vall. :D

22N

2019. szept. 15. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!